נטילת אומגה 3 מרוכזת בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת אומגה 3 מרוכזת בהריון
    נטע
    05/02/2012

שלום,

אני צמחונית וזהו ההריון ראשון שלי (כרגע בשבוע 17).
    רציתי לברר לגבי נטילת אומגה 3 במהלך ההריון. האם ישנה תרכובת ספציפית שמומלצת להריון? כמו כן, יש בביתי תכשיר תרי-אומגה של חברת תרימה.
    האם מותר לטול בהריון מינון גבוה? על התכשיר מצויינים המינונים הבאים: 400 DHA 160EPA בתוספת של אומגה 9. או שעדיף להסתפק בתכשיר פחות מרוכז?

תודה :)

נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנשים בהריון, רק אומגה 3 צמחית

יעקב
    08/02/2012

באומגה 3 דגית יש מתכות רעילות, שעלולות לגרום נזק לתינוק, בודאי כשצורכים אומגה 3 דגית מרוכזת. זאת, מעבר לבחילות הנוראיות, שנוספות לבחילות שממילא יש לכל אישה בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה כן מומלץ?

אסי
    11/02/2012

חוץ מי מרווה מרוששת שהיא יקרה פי 20 יותר מכול מוצר והיא מתאימה רק לי שמליונר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת אומגה 3 מרוכזת בהריון - תגובה

בועז שוורץ
    12/02/2012

שלום רב
    אני ממליץ על ריכוזים יותר נמוכים
    מינונים של 300 EPA ו- 200 DHA
    אוו כמו שיש במוצרים מרוכזים יותר :
    EPA 375
    DHA 275
    כל טוב ובהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו