מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה של ויטמיניםשמחה08/02/2008
שלום רב
אני בת 38 אסטמה מילדות לא שמנה וגם לא אוכלת מכל המיגוון למרות שמישתדלת.
כרגע אובחן אצלי דלקת ריאות ואני מטופלת באנטיביטיקה ללא פניצילין.
אני מרגישה הרבה עייפות וחוסר חשק לעשות דברים.
הייתי מוכנה לקבל עצה לגבי ויטמינים שכדאי שאצרוך.
ואם אפשר לפרט איזה וכמה וכו'.
או אולי מולטי ויטמין באופן כללי.
לפי בדיקות כלליות בשנה שעברה לא היה חסר לי ברזל.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה
גבריאל09/02/2008
שלום לך
אני ממליץ בחום ובאהבה
1. טבליות של אצה כלורלה. ( 4-6 כדורים ליום אחרי אוכל )
2. מינרל msm של GNC ( מינון גבוה ) - לפחות 2-3 כדורים ליום.
הערה: את הטיפול יש לבצע בהשגחה צמודה של נטורופט מוסמך.ולא על דעת עצמך !!!
יום טוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה- פרוביוטיקה
איציק ברדה10/02/2008שלום לך
לאחר נטילת אנטיביוטיקה חשוב לקחת תוספת של חידקים טובים אני ממליץ על מגה אצידופולוס של חברת GNC תוסף זה מכיל את כל החדקים הטובים הדרושים לאחר לקיחת אנטיביוטיקה.
בנוסף לבקשתך חברת GNC פיתחה מולטי ויטמין לנשים בגילאי 20 עד 50 המכיל את כול הויטמינים והמינרלים להשלמה תזונתית מלאה הכולל אנטי אוקסידנטים מפירות וירקות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)