מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין דיאחד11/05/2007
שלום,
אני מבצע שכיבות שמיכה על האגרופים,. וכדי לשמור על העצמות המליצו לי לצרוך הרבה סידן וויטמין D.
אני מעוניין לדעת מספר דברים:
1. אילו מאכלים עשירים בויטמין D?
2. מהי הכמות המומלצת של ויטמין D וסידן ביום? (בן 17, 1.80\60)
3. האם כדאי לקחת כדורי סידן או שמספיק לצרוך סידן בצורה טבעית? (אני צורך בערך 900 מ"ג סידן ביום).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
אחד16/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא עונה?
אחד21/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן וויטמין D
איציק ברדה28/05/2007שלום לך
כתוצאה מתקלה לא ראית את התשובה שלי לכן אני עונה בשנית
1. ויטמין D נמצא בעיקר בדגים כגון סלמון וטונה,מוצרי חלב ובחלמון ביצה
2. הכמות היומית המומלצת לויטמין D היא 400 IU וסידן 1200 מ"ג
3. אם אתה צורך רק 900 מ"ג סידן אתה צריך בין 200 ל 300 מ"ג נוספים כתוסף תזונה בדר"כ זה טבליה אחת ביום אני ממליץ על סידן בשם קלצימט המכיל סידן ציטראט הנספג בצורה טובה יותר מכל צורות הסידן בגוף.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה + שאלה נוספת
אחד29/05/2007האם בטבליות omega3 ישנו ריכוז של ויטמין d?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)