מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרסק ויטמיניםיעל03/04/2012
שלום רב,
יש לי קשיי בליעה של כדורים ועל כן השאלות שלי הן:
האם ניתן לחצות\לרסק ויטמין מגנזיום עם ויטמיןBS של סולגאר?האם זה לא מסוכן?
והאם מותר לרסק םרנטל של אלטמן?ממש לאבקה?...לא מסוכן?
והאם ניתן לפתוח קפסולה של פרוביוטיקה ג'ארו דופילוס ולפזר על אוכל?
או שמה עדיף לקחת תוספים של ילדים למציצה\שתייה ....על מנת לא לגרום נזק למערכות עיקול וכד'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוק ויטמנים
צוות סופהרב03/04/2012שלום רב,
לגבי תוספי תזונה של חברת סולגאר/סופרהב, כמעט את מרב הטבליות ניתן לחצות אותן או למעוך לאבקה.
במידה והציפוי של הטבלייה אנטרי, שזה מצוין על התווית, למשל כורכום בתוספת פפרין מבית סופרהב לא ניתן לחצות את הטבלייה מכיוון שהטבלייה עצמה אמורה להתפרק רק במעיים ואם נחצה אותה הפורמולה תאבד מהאפקט.
כמוסות בדרך כלל ניתן לפתוח ולפזר במשקה.
תוספים של ילדים מכילים מינונים ממש נמוכים ועל כן חשוב לבדוק אם זה בכלל יעיל עבורך.
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת,
אביבית שלום.
נטורופתית מחלקת הדרכה סולגאר /סופרהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל המגנזיום מופיעה-....ועוד שאלה
יעל04/04/2012שלום
בהמשך לשאלה לגבי מגנזיום, לא מופיעה לי בשום מקום איזה ציפוי זה...רכיבים נוספים-סידן פוספאט, תאית, חומצה סטארית צמחית, מגנזיום סטאר צמחי, טיטניום דיאוקסיד גליצרין צמחי.....
האם מותר לכתוש או לשבור??ובמידה ולא איזה מגנזיום טוב אני יכולה לקנות בשביל כאבי מחזור והתכווצויות שרירים ברגליים שאוכל לכתוש אותו או לשבור אותו על מנת להקל על הבליעה???ולא לפגע במערכת עיקול ובבראיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא ציפוי אנטרי
צוות סופהרב04/04/2012שלום רב,
מגנזיום בתוספת ויטמין B6 הכי מתאים עבורך לבעיות של התכווצויות שרירים וכאבי מחזור.
את יכולה לקחת עד 3 טבליות ביום.
הפורמולה הנ"ל היא לא עם ציפוי אנטרי ובזכות זה את יכולה לחצות/לרסק את הטבלייה בשביל נוחות הלקיחה עבורך.
בברכת חג שמח,
אביבית שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרין מגמה
איציק ברדה05/04/2012שלום יעל
אני ממליץ לך במקום להתחיל לרסק טבליות להשתמש במוצר גריין מגמה המכיל ויטמינים מינרלים וחומצות אמינו נספג במהירות ואף מומלץ לנשים בהריון ומניקות.
וכמובן תומך בתהליך העיכול.
חג שמח
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)