מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדלקת בדרכי השתןטל28/04/2012
שלום,
אני סובלת מדלקת בדרכי השתן בערך כל חודש,
בהתחלה טיפלתי בזה באמצעות אנטיביוטיקה עד שגיליתי את תוסף התזונה של נוטרי קר "פמינוז" שהעביר לי כמה פעמים את הדלקת.
ב4 החודשים האחרונים נטלתי כבר פעמיים אנטיביוטיקה והנה החודש הדלקת תקפה אותי שוב.
אני מנסה לטפל בה כבר שבוע באמצעות תוספי תזונה שונים, בניהם "פמינוז" ותוסף תזונה חדש שקניתי של גראמז שמשלב בתוכו תמצית חמוציות, פרוביודיקה ודי-מאנוז, בנוסף אני שותה תרכיז חמוציות לא ממותק בכמויות נכבדות והדלקת מסרבת לעזוב.
מה לעשות?
יש פיתרון חוץ מלנטול אנטיביוטיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדלקת בדרכי השתן -DIANTHUS
איציק ברדה29/04/2012שלום טל
לרפואה הסינית פתרון מצויון כאשר את מתחילה להרגיש את הסימפטומים אני ממליץ מאד על מוצר בשם DIANTHUS של חברת זן צמחים .
מניסיון שיש לי עם המוצר הוא מטפל במהירות בסימפטומים ומפחית בצורה משמעותית את ההתקפים הבאים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוציות ....
שלום01/05/2012גם לי היה את זה ...
תשתי מיץ חמוציות בכל פעם שאת צמאה, לא מים ולא מיץ אחר רק חמוציות .
וגם יש חניות ירוקות או חנות שמוכרות מוצרים הומאופתיים . תיקני שם טבליות חמוציות .
בדוק זה עובד!
יש גם צמח מרפא בשם "ספיראה" שמטפל בדלקות שתן אבל קחי בחשבון שהוא משתן.
אבל בסופו של דבר זה מטפל .
עדיף מסידורל ואנטיביוטיקה שעושה יותר גרוע לתווך הרחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)