מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר איזון במינרליםחוה25/05/2012
לאחרונה שכבתי 3 חדשים בבית חולים שיקומי (לאחר ניתוח אורתופדי מסובך). כיון שהיו לי התכוצויות שרירים לקחתי מגנזיום ציטראט ואללי האשלגן זינק ועלה לרמות מסוכנות (6,17)
הפסקתי מגנזיום וכשחזרתי הביתה החלו פלפיטציות נוראיות, סחרחורת ואף אושפזתי בבית חולים לשם כך רופאים שלחו אותי לקרדיולוגיה ולנוירולוגיה. אני קראתי על הסכנה שבאי לקיחת סידן והתחלתי לקחת קאל מאק (סידן נוזלי,) בערך 600 גרם. עברתי למגנזיום נוזלי טהור.
אני קוראת היום עלכך ששימוש בתוספי סידן גורם בסבירות של 86% לסבול מהתקף לב. ההמלצה היא לצרוך סידן המבוסס על תזונה נכונה ולא על תוספות
כאן עלי לציין שגם רופא אמריקני שעורך צום מיצים משובח (לניקוי מרעלים) ממליץ שלא לקחת סידן אלא להסתפק בתזונה עם תוסף MK-7
האם תוכלו לידע אותי כיצד לקחת מינרלים בצורה מושכלת? ת ו ד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר איזון במינרלים - תגובה
בועז שוורץ27/05/2012שלום רב
לא מכיר על מחקר שכזה שמראה כי נטילת קלציום ומגנזיום יכולה להוביל להתקף לב. ההיפך הגמור הוא הנכון!!!
מטבע הדברים תוסף המכיל מינרלים נוטלים כמובן באם יש מחסור.
הקאל מאג נחשב בשילוב אידיאלי בין סידן למגנזיום ( עדיף היחס של 400/200 - מגנזיום/סידן בהתאמה) ונחשב תוסף תזונה זמין במיוחד.
הזמן הטוב ביותר לנוטלו הוא: לילה לפני השינה
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)