מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה פוליתמישל31/05/2012
שלום רב.. התחלתי לקחת את חומצה פולית בגלל שבבדיקת דם היה חסר.
קיבלתי חומצה פולית 5 מ"ג למשך חצי שנה.
רציתי לשאול, בגלל שבדקתי על התרופה באינטרנט.. האם מינון של 5 מ"ג הוא לא גבוה?? הבנתי שיש קשר לסרטן ולמינונים גבוהים כאלו..האם זה נכון?
ובנוסף - האם יש אפשרות לקחת במינונים קטנים יותר אפילו שיש חוסר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה, אני יכולה עוד שאלה?
מודאגת!05/06/2012הרופא שלי ממש מתעקש שאמשיך לקחת את ה 5 מ"ג. הוא אומר שזה הכרחי בשבילי כרגע מכיוון שהרמה מאוד מאוד נמוכה..אני לא בדיוק יודעת מה לעשות..האם מינון כזה הוא מסוכן? דילגתי היום על הכדור אחרי שקראתי את התגובה.. אני מבולבלת.
הסיבה לכך שהוא נמוך מאוד זה כנראה עקב חסרים תזונתיים אחרי הריון ולידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
יעל אבנון05/06/2012על מנת לייעץ בנושא, אני צריכה לדעת מספר פרטים- מהי הרמה של החומצה הפולית בדם? האם את מניקה כרגע? אילו תוספים אחרים את לוקחת? במשך כמה זמן לקחת חומצה פולית במינון של 5 מ"ג? מהו מצבך הבריאותי הכללי? המשיכי ללכת עפ"י עצת הרופא בינתיים.
בברכה,
יעל אבנון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל - המון תודה
מודאגת!05/06/2012על ההתייחסות הרצינית.
רמת החומצה הפולית בדם שלי היא 2.7.
רמת הבי12 היא 238.
אני לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג רק כ- 5 ימים בנתיים, אמורה להמשיך במשך חצי שנה.
אני לוקחת גם ויטמינין בי1, בי6 ובי12 (באים ביחד באותה קופסא..)
אני לא מניקה, אבל אוכלת גרוע מאוד.. ירדתי במהלך 8 חודשים 25 קילו (אבל זה אחרי שעליתי 30 קילו במהלך ההריון..)
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו -
מודאגת!05/06/2012מצבי הבריאותי הכללי - מעשנת,בדיקות הדם שלי יצאו בסה"כ בסדר , רק טריגליצרידים מעט גבוהים 248.
ביום יום אני רוב הזמן לא מרגישה טוב, סובלת מקשיי נשימה מסויימים, קשיי בליעה, קשיי שינה, עייפות, חולשות, חיוורון, חוסר תאבון והייתי אומרת גם מעט חרדתית ומעט בדכאון שזה משהו שנוצר בחודשים האחרונים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)