מחסור בברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בברזל
    אורטל
    26/06/2012

בת 22,לא שותה,לא מעשנת,משקל וגובה תקינים,סובלת מאסטמה קלה מילדות,לא עוסקת בפעילות גופנית.
    לאחר תוצאות בדיקות דם שערכתי,נתגלה כי אני סובלת ממחסור בברזל למרות שההמוגלובין תקין.בעקבות כך,התחלתי לקחת תוסף ברזל נוזלי טבעי שנקרא "ברזל עדיף"שהוא במיוחד לנשים צעירות.אני לא לוקחת יותר מ-20 מ"ג ביום מאחר ואני מנסה להימנע כמה שיותר מתופעות לוואי לא רצויות כמו:עצירות,כאבי בטן,שלשולים וכו',אך,מצד שני,הבחנתי בכך שהלשון שלי נצבעה בכחול כשעתיים לאחר ששתיתי את התוסף.האם זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בברזל

הוספת תגובה

• ברזל

שלי
    28/06/2012

אולי תנסי לעבור לברזל עדין של סולגאר, אני עברתי אליו אחרי שבאמת לקחתי ברזל שגרם לי לעצירות ולתופעות לוואי לא נעימות.. היתרון בברזל העדין זה שהוא לא גורם לעצירות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחסור בברזל - תגובה

בועז שוורץ
    04/07/2012

שלום רב
    כן! אצל חלק מן האנשים הלשון או השיניים נצבעים
    אני ממליץ על כמוסות של ברזל בשם: PRO IRON של חברת PROFESSIONALS
    ממליץ בחום
    מכיל: ברזל, ח. פולית, ויטמין C , בי 12 וצמחי מרפא
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו