תוספים בהתאמה אישית - מישהו שמע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספים בהתאמה אישית - מישהו שמע?
    born again
    23/07/2012

ישנו אתר המכריז על ויטמינים בהתאמה אישית.
    האם מישהו מכיר את החברה?
    האם אפשר לסמוך עליהם?

בגדול, לאחר שיחת טלפון הם מייצרים קפסולה עם תוספי התזונה שיש לקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• שמעתי, יש לי חבר שהוא לקוח שלהם

ויקטור
    19/08/2012

סיפר לי שהרכיבו לו איזה מולטי ויטמין במחיר ממש זול.
    יש להם אתר באינטרנט שאתה יכול לראות עוד מידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• היי אשמח לקבל את המספר של החברה

אושרה
    11/10/2012

אני סובלת מבעיות רפואיות רבות,אשמח מאוד לקבל את מספר הטלפון של החברה שמייצרת מולטיוויטמין בהתאמה אישית(חשוב שלא יהיה יקר כי אין באפשרותי)
    תודה רבה
    אושרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תוספים בהתאמה אישית - מישהו שמע? - תגובה

איציק ברדה
    20/08/2012

שלום לך
    התוספים בהתאמה אישית מיוצרים במעבדות צמחי מרפא בצפון.
    לרוב מדובר במולטי ויטמין בתוספת של ויטמינים ומינרלים באופן אישי לפי צרכים אישיים .

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מתעניינת גם..........

shavit
    27/08/2012

האם עוד מישהו יודע משהו?
    האם מישהו לוקח את המולטיויטמין הזה?
    האם ניתן לסמוך עליהם?
    מישהו ביצע בדיקות לאחר לקיחת המולטיויטמין שהראו שינוי (לטוב ו/או לרע)?
    לוקחת מולטי ויטמין באופן קבוע ושוקלת לעבור אליהם, האם מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כן מומלץ : אני לקחתי

גלי
    27/05/2016

בצעתי בדיקת דם לפי הדרישות שלהם . שלחולי תוספים בהתאמה אישית.
    הסוכרת התאזנה והפסקתי לקחת גלוקומין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תוספים בהתאמה אישית - מישהו שמע? - תגובה

בועז שוורץ
    15/10/2012

שלום רב
    כן שמעתי על החברה - ככלל לא מאמין שיש כזה דבר ייצור ויטמינים לפי הזמנה - פרוייקט כזה שמותאם ממש בלעדית ללקוח היה מייקר את המוצר במאות אחוזים והבנתי כי המוצר זול,
    אז מה יש שם... הערכה שלי - יש מגוון מוצרים 2-4 מכל סוג או משפחת מוצרים שפשוט מותאם בצורה קצת יותר פרטנית.
    לא מאמין יותר מדי בזה, החל בהצהרת החברה שטוענת כל אדם צריך מס' מוצרים והראשון בהם: מולטי ויטמין- אני מאמין כי מולטי הוא מוצר כללי מדי שלא יכול להיות מותאם - כי כל אדם צריך משהו אחר - אז זה לא מולטי....
    שורה תחתונה: טוב לשיווק ולמכירות - לא נכון ולא ממש יכול להתקיים ברמה המקצועית
    כל טוב

בועז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פראנה- תוספי תזונה בהתאמה אישית

חברת פראנה
    30/10/2012

שלום לפורום,

בעקבות השאלות הרבות בפורום ואי הדיוקים שנאמרו לגבי תהליך האבחון התזונתי והתאמת התוסף האישי של פראנה, ברצוני להגיב באופן רשמי מטעם החברה.

פראנה אכן מציעה התאמה והכנה אישית של תוספי תזונה במינון אישי ומדויק.
    לא מדובר על 2-3 הרכבים קבועים (כמו לשאר החברות) אלא "בנייה מ 0" של תוסף אישי, ייצורו ושליחתו ישר לבית הלקוח.

הסבר קצר על השירות:
    פראנה מציעה תהליך אבחון מדעי המאפשר לדעת האם קיימים חוסרים תזונתיים בגוף. ובמידה וכן, אנחנו יודעים להתאים ולייצר תוסף במינון אישי ומדויק. תהליך האבחון נבנה על ידי מדענים מאוניברסיטה העברית והוא כולל את רמת הדיוק הגבוהה ביותר שקיימת על בסיס הרגלי התזונה והמצב הבריאותי של המטופל לרבות סקירת מחלות, אלרגיות, רקע משפחתי,ניתוחים, תרופות ועוד.תהליך האבחון מאפשר גם זיהוי מצבים קלינים שניתנים לתמיכה על ידי תוספי תזונה.

מהו אותו תוסף אישי וכיצד אנו מתאימים אותו:
    התוסף האישי הוא מולטי ויטמין מותאם אישית. על בסיס התשאול הרפואי ואנמנזה תזונתית שאנו עושים אל מול הקצובה היומית המומלצת לכל אחד, מתגלים חוסרים השונים מאדם לאדם וכל כן ההשלמה, קרי ההרכב, בקפסולה הינה ייחודית (לאחר מאות לקוחות מרוצים, אין לנו ולו שתי קפסולות זהות שהונפקו ללקוחות שונים).

למה אנחנו יותר זולים?
    תהליך הייצור האישי אכן יקר אבל החלטנו להרוויח פחות מכל תוסף כדי להציע ללקוחות שלנו מוצרים זולים יותר. אין פה סוד או טריק. פשוט מרויחים פחות.

לשאלות או בקשה לאבחון תזונתי אפשר ליצור איתנו קשר ב:
    1-700-701-220

אדי נודל,
    סמנכ"ל שיווק
    Prana Essentials

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ההתנסות שלי עם פראנה

מאיה בהיר
    10/11/2013

תשמעו סיפור. בתמיכון האחרון שלנו ראיתי מודעה של חברת הוויטמינים "פראנה" PRANA - עם הרעיון המהפכני: כמוסה ריקה, שממלאים אותה בדיוק במה שהאדם זקוק לו, בהתאם לבדיקות הדם שלו ולייעוץ של תזונאית. וזאת גם חברה אמריקנית שהפיתוח שלה ישראלי ויושב אי שם בגליל. בקיצור, נשמע לי מדליק ומבטיח, וגם ציוני... הייתי בדיוק במצב של דלקת קלה ואמרתי שצריך לתת "בומבה" ולגמור עם זה בדרך לרמיסיה.
    עברתי איבחון טלפוני על-ידי התזונאית (ואף שילמתי עבורו), הגיעו התכשירים "המתאימים במיוחד עבורי", לשלושה חודשים, ואחרי חמישה ימים בלבד של שימוש בדיוק לפי ההוראות הדלקת שלי "נפתחה", חזרו הצריבות, הכאבים...
    השארתי מייל לדיאטנית, ואחרי מספר ימים, שבהם טיפלתי במצב בדרך הרגילה שלי, והמצב השתפר, אמרתי שבטח עשיתי משהו לא בסדר... לא ייתכן שהתכשירים כל כך גרועים... אמרתי שאנסה שוב: הפעם במינון קטנטן... לקחתי אחד מכל דבר... ואחרי חצי שעה בלבד חזרו הצריבות, הכאבים והפעם גם דימומים...
    הפעם כבר לא היה לי ממש ספק: פניתי שוב לחברה, כתבתי את תיאור המצב וביקשתי להחזיר להם את התכשירים (עם המלצה חמה לשלוח אותם לבדיקת מעבדה), ואת כספי (מעל 1000 ש"ח) בחזרה, בלי לבקש פיצוי כלשהו על הסבל הגופני שעברתי.
    היום הגיעה תשובה הרשמית:

הנדון: מענה לפניה שהתקבלה ממאיה בהיר
    שלום רב,
    .1 צר לנו לשמוע שאינך נהנית מתוספי התזונה של פראנה ועל מצבך הבריאותי כפי שתארת אותו בפנייתך, אך חשוב לנו להדגיש כי למיטב ידיעתינו אין שום קשר בין נטילת תוספי התזונה של פראנה לבין הסימפטומים עליהם דיווחת.
    .2 לידיעתך, בתקנות הגנת הצרכן )ביטול עסקה(, התשע"א 2717 , זכות הביטול כאמור בתקנות הללו לא חלה על תרופות ותוספי תזונה.
    ./ לא נוכל לזכותך בחבילה שרכשת אך נשמח להעניק לך אבחון תזונתי חוזר ללא עלות כדי לבצע הערכה והמלצה מחודשת בנוגע להרכב תוספי התזונה בהתאמה אישית.

ראיתם את זה? לא יזכו אותי אבל ישמחו לתת לי הערכה חדשה בדבר מצבי... חה חה חה...

הבטחתי להם לפרסם את הסיפור בפניכם. והנה אני עושה זאת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• Rona

נטליה
    13/05/2016

שלום אלכם! אני כמה שנים הייתי מזמינה מפראנה תוספים ועכשיו כל הטלפונים מנותקים אין שום מידע ...נעלמו ...מישהו יודע מה קרה? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פראנה אסבשיילס

יעקב
    26/05/2016

גם אני הייתי לקוח שלהם , מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שלהם ואין תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הם לא עונים לטלפונים

גלי
    27/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו