יטמין די

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יטמין די
    חנוש
    26/07/2012

בבדיקת דם נמצא שיש לי 16 מ"ל ויטמין די , הרופא אמרה לי לקחת 4 טיפות ויטמין די כשל 400 מ"ל כל החיים אני בת 49, הכמות לא רבה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יטמין די

הוספת תגובה

• האם בכל...

דליה
    29/07/2012

ארבעת הטיפות יש 400? אז זה לא הרבה. גם אני הייתי ברמה כזו לקחתי 6 טיפות. אגב ויטמין D לוקחים עם שומן. אחרת הוא לא נספג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יטמין די - תגובה

איציק ברדה
    29/07/2012

שלום חנוש
    כאשר רופא קובע מינון אנו לא יכולים לחלוק עליו ,אני מציע לאחר חצי שנה לחזור על הבדיקות ולפעול בהתאם.(במידה ועדין יש חוסר יש להמשיך אך עם הערך בדם עלה יש להתיעץ שוב ברופא)

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה שלי,

הדס
    30/07/2012

הרופא אמר לי לקחת 10 טיפות ויטמין D של סולגאר, ובנוסף אני גם לוקחת סידן, הבנתי ממנו שיש גם קשר מאוד חזק בין הויטמין D לבין הסידן, שהויטמין עצמו עוזר לספיגת הסידן לעצמות של הגוף.
    לא ידעתי שיש כזאת חשיבות לויטמין D.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו