פתיחה של כמוסת פרוביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחה של כמוסת פרוביוטיקה
    דנה
    21/08/2012

שלום,
    האם מותר לפתוח כמוסה של פרוביוטיקה? האם הספיגה תהיה טובה או שהפרוביוטיקה תיהרס בקיבה/מעי ללא הציפוי?
    יש לי בעיה בבליעת כמוסות, מה אפשר להמליץ לי במצב כזה?
    בתודה,סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום דנה,

Gramse
    03/09/2012

במידה והינך מדברת על המוצר מגה פרוביוטיק של חברת גרמזה - אפשר לפתוח את הכמוסה ולערבב עם מים / יוגורט.

כמובן שהציפוי מספק הגנה נוספת עבור החיידקים, אך היעילות נשמרת גם ללא הצפוי הודות לטכנולוגיה הייחודית של DDS-1 שיש בפורמולה זו.

DDS-1 הינו חיידק פוטנטי במיוחד, פיתוח ייחודי של החברה. הוא שורד בקלות את חומציות הקיבה ויעילותו מרבית.

במידה והינך נוטלת מוצר אחר אז התשובה אינה רלוונטית ורצוי שתבדקי זאת ישירות מול החברה שמייצרת את המוצר - כל מוצר הוא שונה מהבחינה הזו.

בברכה,

צוות חברת גרמזה פרמצבטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה - תגובה

בועז שוורץ
    09/09/2012

היי דנה
    א. בליעת פרוביוטיקה גורמת לספיגה טובה יותר היות והיא איננה נהרסת במעיים
    ב. מוצר מוביל בשוק שאני ממליץ הינו : PROBIOTIC SUPPORT מכיל 12 מיליארד בתוספת FOS ו ל-גלוטמין לחזוק האפקט של הפרוביוטיקה

*** לעצם שאלתך, אם אין ברירה אפשר לפרק את הכמוסה ולערבב את העבקה עם יוגורט או מים. מומלץ 2 כמוסות במקום 1 בגלל הספיגה שהיא מוגבלת.

כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו