פרוביוטיקה למניעת חזה של הליקובטקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוביוטיקה למניעת חזה של הליקובטקר
    שירי
    22/08/2012

שלום.בירצוני לברר לגבי פרוביוטיקה.אני רוצה לישתות .שמעתי שזה עוזר לחיזוק
    הגוף.ושתמליצו לי אזה סוג לקנות .אני בת 58 אני סובלת מי חיידק אליקובקטר שנים שתית כמה פעמים אנטיביוטיקה .אבל זה חוזר .לכן אני רוצה לישתות פרוביוטיקה.
    ויש לי עוד בעיה שאני ישנה בלילה מיתקבצים לי השרירים ברגליים. ולפעמים אני מרגישה
    רעידות בשרירים . ובבוקר קשאני קמה כול הגוף שלי כואב בימיוחד הגב לוקח לי לפחות
    שעה עד שזה עובר אני לא סובלת מהגב.. במשך היום הכול בסדר.זה קורא רק בבוקר
    אני קמה עים גוף נוקשה מאוד. לגבי המזרון יש לי אותו חמש שנים אורטופדי .
    הבעיה התחילה ליפני חצי שנה .אני לא יודעת מה לעשות אני אישה בריאה
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יתרונות פרוביוטיקה

Gramse
    29/08/2012

פרוביוטיקה מוגדרת כתוספת חיידקים ידידותיים חיים, שיש לה השפעה מיטיבה על האדם על ידי שיפור האיזון המיקרוביאלי במעיים, כאשר המטרה היא להגדיל את כמות החיידקים בעלי ההשפעות החיוביות ולהקטין את כמות החיידקים גורמי המחלות. מיקרופלורת המעיים מהווה חלק משמעותי מקו ההגנה הראשון של מערכת החיסון בהיותה מונעת שגשוג של חיידקים פתוגניים – מעוררי מחלות.

למתן פרוביוטיקה השפעות חיוביות במספר מצבים עיקריים – שלשול, עצירות, מחלות מעי דלקתיות כגון קרוהן וקוליטיס, שגשוג של פתוגנים במעי, תסמונת המעי הרגיז, נפיחות וגזים, גסטרואנטריטיס, תמיכה במערכת החיסונית, מניעת תופעות לוואי בזמן נטילת אנטיביוטיקה, טיפול ומניעת שגשוג של קנדידה, הפחתת הנטייה לאלרגיות על רקע של אי-סבילות למזונות, טיפול ומניעה של דלקות בדרכי השתן וסינתזה תקינה של ויטמיני B ו-K.
    למיקרו-פלורה במעי הגס משמעות חשובה מאוד לבריאות הגוף ולכן ישנה חשיבות עליונה לשמור אותה במצב מאוזן. חשוב לציין כי פגיעה בכמות החיידקים הידידותיים במעי יכולה להיווצר גם בעקבות תזונה לא מאוזנת, מצבים מתמשכים של מתח וסטרס, חוסר פעילות גופנית ושימוש ממושך בתרופות.

קיים אתגר גדול במתן תוספות פרוביוטיות, מאחר והחיידקים הניתנים צריכים לעבור את מחסום חומציות הקיבה וחומצות המרה. כמוסות המגה-פרוביוטיק של גרמזה עוברות ציפוי חלבוני ייחודי הנותן להן כושר עמידות בפני התנאים הקשים הללו ומגן עליהן מפני חומציות הקיבה.
    כמוסות המגה-פרוביוטיק של גרמזה מכילות, בנוסף לחיידקים הפרוביוטיים, פרה-ביוטיקה מסוג FOS (פרוקטו-אוליגו-סכרידים), כך מתגברים על ההגבלות הכרוכות במתן פרוביוטיקה לבדה.
    מגה-פרוביוטיק של חברת גרמזה כוללת 10 סוגי זנים פרוביוטיים פוטנטים במיוחד, הפעילים לאורך כל מערכת העיכול, בעוד שהמינון כפול מן המקובל – 7.5 מיליארד חיידקים חיים בכל כמוסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה - תגובה

בועז שוורץ
    09/09/2012

שלום שירי
    פרוביוטיקה מומלצת כמעט לכל בן אנוש שחיי חיים מערביים ממוצעים
    במיוחד לאור צריכת אנטיביוטיקה בעבר והמצאות חיידק ההליקובקטר.
    בכדי להשמיד אותו צריכים להיות מוזנים ע"י תזונה מיוחדת וליטול קומפלקס מוצרים בינהם:
    - טוטל דיפנס : שמן אורגנו+זרעי דלעת
    - פרוביוטיק סאפורט - פרוביוטיקה איכותית
    - טינקטורה HBP -תערובת צמחים ייעודית לטיפות בחיידק ההליקו בקטר פילורי
    - טבליות כלורלה יפנית

כל טוב ובהצלחה

בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו