מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרוב עצים אני לא רואה את היערמאירה כהן24/02/2008
שלום רב לכולם ,אני בת ארבעים ואחת בתהליך שינוי הרגלי חיים ותזונה ,וגמילה מעישון,אני חסרת אנרגיה,נוטה לדיכאון וחרדות,עור פנים שהפך לאחרונה לבעייתי [ פצעונים] ,אלה הדברים העיקריים,אני מנסה ללמוד קצת על תוספי תזונה ,הבנתי שיש בהם תועלת ושאוכל להעזר בהם ,אלא שנראה לי שאני צריכה לקחת את כל מה שיש בשוק ,איך עושים סדר בבאלגן ,יש כל כך הרבה אפשרויות ,ונראה שהכל חשוב ,אז מה עושים? אשמח מאוד לקבל הדרכה ,מה לקנות ,מתי לקחת,וכמה,,,כל עיצה תתקבל בברכה,כל טוב ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ25/02/2008שלום
בראשית ברכות על קבלת ההחלטה לדאוג לגופך, ברוכה תהי.
אני הייתי ממליץ על מספר תוספים המתאימים למצבך העכשווי.
א. משקה כלורופיל של חברת GRAMSE - מאוד עוזר לניקוי הגוף מפסולת(אגב החצ'קונים), מעלה רמות אנרגיה וחיוניות. כפית בכוס מים פעמיים ביום.
ב. מולטי ויטמין - עדיף נוזלי של חברת GRAMSE. מעלה רמות אנרגיה ותומך בתפקודי הגוף. כף אחת ביום לפני האוכל.
ג. אומגה 3 בצורת שמן או כמוסות , ישפר את מראה העור, יתמוך בלב וכלי הדם, אני אישית מעדיף את השמן בגלל ריכוזו המשמעותי: כפית אחת שוות ערך ל 3-6 כמוסות, אפשרות לשלב בסלט או לטפטף על לחם. השמן נטול טעם ובריח לימון.
ד. אבץ בטבליות של חברת GNC 1-2 ליום לחודש ואז 1 בלילה לפני השינה.
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,ועוד שאלה קטנה
מאירה כהן26/02/2008תודה רבה על התשובה המושקעת והברכות,אני חושבת שלא הבנתי נכון לגבי המינון של האבץ,אודה לך אם תחזור על כך שוב,בברכה,מאירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ28/02/2008היי
חודש ראשון 1X2 ביום 1 בבוקר ו 1 בלילה
לאחר חודש 1 בלילה לפני השינה
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)