מרוב עצים אני לא רואה את היער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרוב עצים אני לא רואה את היער
    מאירה כהן
    24/02/2008

שלום רב לכולם ,אני בת ארבעים ואחת בתהליך שינוי הרגלי חיים ותזונה ,וגמילה מעישון,אני חסרת אנרגיה,נוטה לדיכאון וחרדות,עור פנים שהפך לאחרונה לבעייתי [ פצעונים] ,אלה הדברים העיקריים,אני מנסה ללמוד קצת על תוספי תזונה ,הבנתי שיש בהם תועלת ושאוכל להעזר בהם ,אלא שנראה לי שאני צריכה לקחת את כל מה שיש בשוק ,איך עושים סדר בבאלגן ,יש כל כך הרבה אפשרויות ,ונראה שהכל חשוב ,אז מה עושים? אשמח מאוד לקבל הדרכה ,מה לקנות ,מתי לקחת,וכמה,,,כל עיצה תתקבל בברכה,כל טוב ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    25/02/2008

שלום
    בראשית ברכות על קבלת ההחלטה לדאוג לגופך, ברוכה תהי.
    אני הייתי ממליץ על מספר תוספים המתאימים למצבך העכשווי.
    א. משקה כלורופיל של חברת GRAMSE - מאוד עוזר לניקוי הגוף מפסולת(אגב החצ'קונים), מעלה רמות אנרגיה וחיוניות. כפית בכוס מים פעמיים ביום.
    ב. מולטי ויטמין - עדיף נוזלי של חברת GRAMSE. מעלה רמות אנרגיה ותומך בתפקודי הגוף. כף אחת ביום לפני האוכל.
    ג. אומגה 3 בצורת שמן או כמוסות , ישפר את מראה העור, יתמוך בלב וכלי הדם, אני אישית מעדיף את השמן בגלל ריכוזו המשמעותי: כפית אחת שוות ערך ל 3-6 כמוסות, אפשרות לשלב בסלט או לטפטף על לחם. השמן נטול טעם ובריח לימון.
    ד. אבץ בטבליות של חברת GNC 1-2 ליום לחודש ואז 1 בלילה לפני השינה.

בריאות שלימה

בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ועוד שאלה קטנה

מאירה כהן
    26/02/2008

תודה רבה על התשובה המושקעת והברכות,אני חושבת שלא הבנתי נכון לגבי המינון של האבץ,אודה לך אם תחזור על כך שוב,בברכה,מאירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    28/02/2008

היי
    חודש ראשון 1X2 ביום 1 בבוקר ו 1 בלילה
    לאחר חודש 1 בלילה לפני השינה
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו