מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי אבץרועי20/09/2012
שלום,
אני בן 24 ולאחרונה התחלתי ליטול תוסף אבץ פיקולינט של סולגאר כל בסיס יומי לאחר שקראתי שייתכן שיש לו השפעה על נשירת שיער ואקנה.
ללא קשר לכך, כבר למעלה משנה על ירך ימין באמצע נוצרה לי קרחת ממש, באמצע זה נראה כאילו הכל גולח ולא צומח. רופא עור אמר שזה לא משהו חריג ולא להבהל.
בכל אופן, שבועיים אחרי לקיחת האבץ השיער בירך התחיל לצמוח והתייצב.
לא מזמן נאלצתי לקחת אנטיביוטיקה ולהפסיק את האבץ ותוך כשבוע נהייתה קרחת כמעט מלאה בירך. לפני כשבוע וחצי חזרתי לאבץ ושמתי לב היום ששוב השיער צומח.
מה דעתכם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אבץ - תגובה
איציק ברדה21/09/2012שלום רועי
לאבץ שימושים רפואיים רבים בינהם מסייע להחלמה ריפוי מהר של פצעים ואף חיזוק שורשי השערות.
אני לא יכול הלגיד בודאות שההשפעה שלו כל כך מהירה אבל במידה וזה עוזר לך הייתי ממשיך לקחת.
חשוב לדאוג להשלמה של נחושת,אבץ שוחק את הנחושת בגוף(יש להשיג גם אבץ בתוספת נחושת).
במידה ואתה לא משיג מומלץ לעשות הפסקה לאחר חודש וחצי של שימוש.
גמר חתימה טובה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איציק
רועי21/09/2012קודם כל, תודה על התשובה.
לאיזו חברה יש אבץ בתוספת נחושת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אבץ - תגובה
איציק ברדה21/09/2012שלום רועי
לאבץ שימושים רפואיים רבים בינהם מסייע להחלמה ריפוי מהר של פצעים ואף חיזוק שורשי השערות.
אני לא יכול הלגיד בודאות שההשפעה שלו כל כך מהירה אבל במידה וזה עוזר לך הייתי ממשיך לקחת.
חשוב לדאוג להשלמה של נחושת,אבץ שוחק את הנחושת בגוף(יש להשיג גם אבץ בתוספת נחושת).
במידה ואתה לא משיג מומלץ לעשות הפסקה לאחר חודש וחצי של שימוש.
גמר חתימה טובה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבץ
צוות סופהרב23/09/2012רועי שלום!
האבץ מעורב במאות תהליכים ותגובות ביוכימיות בגוף., אחד מהחומרים בעלי העוצמה הרבה ביותר שהגוף מייצר
לצורך הגנה על תאים.
השפעתו של האבץ על סינתזת חלבונים ועל התהליכים הביולוגיים הקשורים לכך – עשויה לעודד התחדשות
של רקמת העור ושיער ומכאן שיכול להיות קשר בין התחדשות השיער בירך .
מבחינתנו המידע על התחדשות ושיפור בצמיחת השיער הינו בקרקפת הראש.
איך כמובן קיימת האפשרות שבמקרה הספציפי שלך האבץ עוזר גם לצמיחת שיער באזור אחר בגוף.
בהצלחה רבה.
גיל יצחק
נטורופתית
מחלקת הדרכה סולגאר-סופהרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)