מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קומפלקס וויטמין Bדוד27/10/2012
תגידו יש כזה מצב שהקומפלקס הזה יוכל לגרום לסוג של כבדות ברגליים או הירדמות ?
כי אחרי כמה ימים שלקתחתי את זה הרגשתי קצת הירדמות ברגל ימין ?
יש מצב שזה בגלל השילוב של אומגה 3 ? מה אתם אומרים שכדאי לעשות ?
להמשיך לקחת בתקווה שזה יעבור תוך כמה ימים או אולי שבוע שבועים ?
או לעשות הפסקה ליראות שזה נגרם מי זה בכלל ? (ברוב הסכוים שכן )
השאלה הגדולה האם כיים בכלל דבר כזה? שוויטמין גורם לתוצאה של הירדמות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומפלקס וויטמין B - תגובה
איציק ברדה28/10/2012שלום משה
לא שידוע לי על תופעות כאלה ,אך ניתן לעשות הפסקה לראות באם המצב משתפר.
ולאחר להתחיל שוב בנפרד כל תוסף ולראות באם התופעות חזרו אם כן תוכל לדעת ממה ולהפסיק את השימוש.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד דבר
דוד28/10/2012אני חושב שהכדורים גרמו לי שלא היזרום לי דם לרגליים ..
ובגלל זה הרגליים שלי נהייו כבדות וגם ניהיה לי יובש בכפות רגליים דבר שלא זכור לי הרבה זמן !
האם הקומפלקס יוכל לגרום שלא היזרום לי דם לרגליים ?
כי הרגשתי חצי כבדות חצי הירדמות ולאט לאט נוצר לי יובשש
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד דבר - תגובה
איציק ברדה28/10/2012שלום משה
לי לא מוכרות תופעות כאלה לאחר נטילת ויטמני B קומפלקס.
בכל מקרה הייתי ממליץ לפנות לרופא המטפל לצורך מעכב.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה רבה
דוד29/10/2012טוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?