שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    נטלי
    30/10/2012

שלום, לפני כחמישה חודשים התחלתי לקחת אצה כחולה ירוקה בהתייעצות עם נטורפתית לצורכי הרזיה..(כדור אחד ביום בבוקר). לאחרונה התחילה לי נשירת שיער ורציתי לדעת האם יכול להיות שיש השפעה של האצה והאם מותר להשתמש לאורך זמן באצה כחולה ירוקה? דבר נוסף חברה המליצה לי לקנות תוסף HNS של סולגר לעצירת הנשירה , האם מותר לקחת ביחד את 2 הכדורים והאם מותר לקחת את התוסף בסמוך ללקיחת גלולה ?
    תודה מראש, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• HNS

צוות סולגאר
    31/10/2012

שלום רב, האצה כחולה ירוקה נחשבת כמזון על ומהוות מקור תזונתי שלם, טבעי וטהור. האצות מכילות רכיבי תזונה רבים שחיוניים לשמירה על הבריאות, לחיזוק מערכת החיסון, לטיהור מערכת העיכול ולשיפור תפקודים מנטאליים. הם עשירות בחלבון איכותי, ויטמינים ומינרלים ובעלי תכולה גבוהה של הפיגמנט כלורופיל שמשפר תהליכי ניקוי הגוף מרעלים. לנשירת שיער יש המון סיבות כגון חסרים תזונתיים, חילופי עונות, ירידה דרסטית במשקל, שינויים הורמונאליים וכולי... איני חושבת שהאצות הם הגורם לזה, ההפך הן רק יכולות לסייע. הייתי ממליצה לבדוק מהו הגורם לנשירה ולטפל בו בהתאם. יחד עם זה ניתן לצרוך פורמולה שתומכת בקולגן ואלסטין לחיזוק שורשי השיער, הציפורניים והעור כגון HNS קומפלקס. אין מניעה לקחת את 2 סוגי הפורמולות יחדיו. אנו ממליצים באופן גורף להרחיק שעתיים בין תרופות לתוספי תזונה בכדאי שלא יפריעו לפעילות אחד של השני. בברכת בריאות שלמה, אביבית שלום נטורופתית סולגאר-סופרהב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו