מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- מולטי ויטמין בהריוןהילה12/11/2012
בוקר טוב,
אני בהריון בשבוע 10, צמחונית מזה 15שנה. סובלת מתופעות אופיניות לטרימסטר הראשון בבדיקות אחרונות שנעשו לי המוגלובין היה נמוך + לחץ דם מעט נמוך 90/60.
קיבלתי כדורי ברזל וחומצה פולית פולקס 400, בנוסף האם מותר לי לקחת מולטי ויטמין של חברת SALUS (מדובר בתערובת צמחים ורכזי פירות בתוספת של ויטמינים ומינראלים)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין בהריון - תגובה
בועז שוורץ12/11/2012שלום רב
בכלליות אין בעיה
אני עצמי ממליץ על נטילת טבליות כלורלה - מזון על מרוכז עשיר בצורה הכי טבעית בויטמינים, מינרלים, חומצות שומן חלבונים וכלורופיל שמעלה את רמות ההמוגלובין.
המותג האיכותי ביותר היא האצה כלוראנרג'י של ד"ר רודריגז.
לדעתי כרגע במבצע בעדן מרקט
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד