אומגה 3 - מינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 - מינון
    ערן
    17/11/2012

אני כרגע החלטתי לקחת אומגה 3 שמן דגים כנגד דיכאון. אני בן 28.
    נאמר לי שהמינון צריך להיות בין 600 ל 900 מ'ג אומגה 3 ליום.
    הבעיה שאני לא בטוח במינון זה מכיוון שאני רואה שבכל מוצר יש מינון משלו.
    לדוגמא : דר' פישר של 600 מ'ג לכמוסה ממליץ על 2-4 כמוסות ליום.
    ואילו אלספא במינון של 300 מ'ג ממליצה לקחת 1-3 ליום. אז אני שואל - כמה לקחת??
    כרגע אני לוקח כמוסות של 600 מ'ג של דר' פישר ואני חושב שיתאים לי לקחת 2 ליום. כלומר להגיע ל1200 מ'ג אומגה 3 ליום. האם זה מוגזם?? האם זה יותר מידיי? האם זה מסוכן?? לקחתי יום אחד 2 כמוסות והרגשתי שזה היה עומס על הראש (כאבי ראש, נמנמת - ממש כמו תרופה) האם זה טעות ? אולי הייתי צריך להתרגל לזה כמה ימים?
    האם זה בכלל הגיוני שארגיש ככה? מה לעשות?? ומה הייחס הכי טוב של EPA וDHA צריך להיות???

תודה לכם בפורום זה על שאתם עוזרים !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 - מינון

הוספת תגובה

• אומגה 3 - מינון - תגובה

בועז שוורץ
    21/11/2012

שלום רב
    סכום של ה EPA+DHA זאת כמות האומגה 3 בכמוסה
    אתה יכול בשקט לקחת 2-3 כמוסות ביום למצב המתואר
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחתי 2 כמוסות ליום פעם אחת לפני...

ערן
    21/11/2012

כמה ימים אבל הרגשתי מוזר ופחדתי ולכן חזרתי לאחד ביום. (אגב, רופא שאליו הלכתי לייעוץ אמר לי שגם אחד זה הרבה ושזה דבר שנבנה לאט לאט). אולי התחושה המוזרה מוכיחה שזה עובד. אבל זה היה מורגש כיותר מידיי או שלא. אני לא בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו