גנסינג ול ארגינין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גנסינג ול ארגינין
    שלומי
    29/11/2012

היי,
    אני מתאמן מזה כ6 שנים בחדר כושר פעילות אירובית ואנאירובית אני אוכל ממש בריא ,תזונה מאוזנת מלאה בירקות ופירות תה ירוק ,ומשתדל להמעיט בשומנים ובמתוקים לא נוגע בכלל ,
    התחלתי לקחת ל ארגינין לא מזמן של חברת סולגאר ,אני מרגיש מעולה איתו יש לי יותר כח באמונים הבנתי שהוא מעולה ללחץ דם ועושה פעולות מעולות נוספות .
    מה לגבי הגנסינג הקוריאני האם גם הוא טוב ליתר לחץ דם ?

אני לא סובל מיתר לחץ דם אבל היו כמה פעמים שהוא היה קצת גבוה

אשמח אם תענו לי תודה והמשך יום מעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גנסינג ול ארגינין

הוספת תגובה

• תוספים

צוות סולגאר
    29/11/2012

שלום רב הגינסנג הקוראני מאד מומלץ לאנשים מתאמנים הוא משפר צריכת חמצן וסיבולת לב ריאה כמו כן תורם לכוח שריר. יש לצרוך אותו לא פחות מ 6 שבועות ועד 12 שבועות מקס' לגינסנג הקוראני השפעה ממריצה על האדם ועל מחזור הדם ולכן הוא עלול להעלות לחץ דם אנשים הסובלים מלחץ דם גבוה שנוטלים תרופות חייבים להיוועץ ברופא לפני השימוש בתכשיר. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית צוות סולגאר סופהרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ארגינין

שלומי
    29/11/2012

אז מה טוב לקחת?

חוץ מל ארגינין שאני לוקח באופן קבוע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו