מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גנסינג ול ארגיניןשלומי29/11/2012
היי,
אני מתאמן מזה כ6 שנים בחדר כושר פעילות אירובית ואנאירובית אני אוכל ממש בריא ,תזונה מאוזנת מלאה בירקות ופירות תה ירוק ,ומשתדל להמעיט בשומנים ובמתוקים לא נוגע בכלל ,
התחלתי לקחת ל ארגינין לא מזמן של חברת סולגאר ,אני מרגיש מעולה איתו יש לי יותר כח באמונים הבנתי שהוא מעולה ללחץ דם ועושה פעולות מעולות נוספות .
מה לגבי הגנסינג הקוריאני האם גם הוא טוב ליתר לחץ דם ?
אני לא סובל מיתר לחץ דם אבל היו כמה פעמים שהוא היה קצת גבוה
אשמח אם תענו לי תודה והמשך יום מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים
צוות סולגאר29/11/2012שלום רב הגינסנג הקוראני מאד מומלץ לאנשים מתאמנים הוא משפר צריכת חמצן וסיבולת לב ריאה כמו כן תורם לכוח שריר. יש לצרוך אותו לא פחות מ 6 שבועות ועד 12 שבועות מקס' לגינסנג הקוראני השפעה ממריצה על האדם ועל מחזור הדם ולכן הוא עלול להעלות לחץ דם אנשים הסובלים מלחץ דם גבוה שנוטלים תרופות חייבים להיוועץ ברופא לפני השימוש בתכשיר. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית צוות סולגאר סופהרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ארגינין
שלומי29/11/2012אז מה טוב לקחת?
חוץ מל ארגינין שאני לוקח באופן קבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)