מידע רפואי
פורומים
- המופיליה
- כאב
- רפואת משפחה
- נוירולוגיה ילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הורות טבעית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- שאלה חשובהסמיילי5201/02/2013
היי כולם אני בת 14 וחצי .
אני לוקחת פמינט ומינוציקלין 50 מ"ג . עשיתי בדיקות דם לא מזמן יצא שהמוגלובין שלי נמוך מאוד יצא לי 5 ... הרופאה אמרה לי לקחת פורפיל אבל הגוף שלי לא תפס את זה כ"כ וזה לא העלה לי ....
רציתי לשאול אם אני אקח ברזל כתוסף תזונה זה מומלץ לקחת על דעת עצמי או ללכת לרופאה ולשאוול אותה לדבי משהו שיתאים לי יותר ?
ועוד משהו שאלתי כאן לפני כמה זמן על מגנזיום לפיי מה שהבנתי זה שאין במגנזיום עודף כי הגוף מפריש את ההפרש בשתן , וכל הזמן יש לי התכווציות אני לא עושה כלום והתכווצות אז הבנתי שחסר לי , עכשיו אם אני אקח מגנזיום , ברזל , מינוציקלין 50מ"ג ופמינט - כל זה לא ישפיע על הכבד שלי לרעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
איציק ברדה06/02/2013שלום לך
ראשית עקב גילך הצעיר חשוב להתיעץ עם הרופא המטפל.
את יכולה להשתמש בברזל עדין כתוסף תזונה,אך הרופא המטפל צריך להיות מודע לכך ולעקוב אחרי תוצאות בדיקות הדם.
ניתן לשלב גם מגנזיום אך חשוב לבדוק מדוע את סובלת מהתכווציות ורק לאחר מכן להתחיל את הטיפול.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה ועוד שאלה ..
סמיילי5206/02/2013קודם כל הרופאה שלי יודעת מזה מהברזל העדין והמגנזיום ...
ודבר שני רציתי לשאול , האם ניתן לבדוק רמת ויטמינים ( ויטמין סי , די , בי 12 וכו וכו ) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה ועוד שאלה .. - תגובה
איציק ברדה11/02/2013שלום לך
ניתן לבדוק בקופת חולים בבדיקת דם: B12 ,ויטמיןD,חומצה פולית,ברזל,מגנזיום.
לגבי שאר הויטמינים ישנם בדיקות אך לא בסל התרופות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?