השלמת פרטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת פרטים
    מיכאלה
    25/02/2013

שלום רב,
    לאחר שבדקתי במקום מגוריי לא הצלחתי למצוא כלורלה כפי שכתב לי כאן בועז. גם את המוצר של ד"ר רודריגז פרוביוטי עם גלוטמין לא נמצא במקום מגוריי.
    האם ישנה אפשרות להשיג באינטרנט באתרי בריאות או טבע?
    יש לכם המלצה היכן אפשר כן להשיג?

שאלה נוספת שרציתי לדעת:
    אני קוראת את ספר הרמב"ם מרפא הבושם, שבו הוא כותב במפורש לא לאכול שום או בצל חי, אני דווקא כן נוטה לאכול אך לבשלם קלות או לאפות אותם עם המזון. האם אתם ממליצים על שום ובצל , עגבניות שהן חומציות לקיבה אך יש בהן ליקופן....
    אשמח להכוונה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמת פרטים

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

מיכאלה
    26/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום פעיל.....?

מיכאלה
    05/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת פרטים - תגובה

איציק ברדה
    17/03/2013

שלום אורית
    לפי מה שראיתי לאחרונה ניתן להשיג את הכלורלה של ד"ר רודריגז בעדן מרקט או ברשת סופר פארם.
    גם אני לא ממליץ על שום או בצל חי והדרך שאת פועלת היא נכונה מומלץ ל"הקפיץ " אותם או לבשל קלות ליפני האכילה.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו