פצעי בגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות
    הדס
    03/03/2013

שלום אני בת 18. האם יש ויטמינים שמטפלים באקנה? אני כבר ממש מיואשת מהמצב וכל הקרמים והקוסמטיקאיות לא הצליחו לפתור לי את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות

הוספת תגובה

• היית אצל רופא עור?

תמי
    04/03/2013

ניסית בכלל ללכת לרופא עור ולהתיעץ איתו? כי קוסמטיקאיות עם כל הכבוד לא יכולות לתת טיפול לכל מצב- נגיד יש אקנה שהוא הורמנלי ואז קרמים חיצוניים לא עוזרים, צריך לאזן את ההורמונים בגוף וזה יכול להיות עם גלולות למשל. לי יש ניסיון עם זה בגלל זה אני אומרת. אני התחלתי לקחת גלולות פמינט שקבלתי אחרי בדיקה וזה התחיל להשפיע כבר אחרי חודשיים, אחרי 4 חודשים כבר נעלם לגמרי. תמיד כדאי לתת צ'אנס לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הגס

נטע
    18/03/2013

כמו שתמי מעליי אמרה, גשי לרופא עור מוסמך על מנת שיתן לך את הטיפול המתאים.
    קוסמטיקאיות אולי יכולות רק להסתיר את העניין או לטפל באופן נקודתי, אבל לאורך זמן זה לא תמיד עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי בגרות - תגובה

איציק ברדה
    19/03/2013

שלום הדס
    לפצעי בגרות סיבות רבות ישנם מטפלים המתמחים בנושא עור .
    אני ממליץ לפנות למטפל בתחום לצורך אבחון ותאום טיפול אישי זאת במקביל לטיפול החיצוני. תוכלי למצוא באתר זן צמחים רשימה של מטפלים המתמחים בעור.

בברכה וחג שמח
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו