ויטמינים לחיזוק מערכת החיסון .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים לחיזוק מערכת החיסון .
    eti
    09/03/2013

שלום אני בת 53 סובלת מדלקת פרקים אני לוקחת סלאזופירין 2 של 500 מ"ג כל אחד ולשמחתי יש שיפור טוב בנפיחות ובכאבים ב"ה. אבל... אני מרגישה חולה וזה מתבטא בשיעול תורדני ביותר ולחוסר יציבות בגוף. מה אני יכולה לקחת בכדי לחזק את מערכת החיסונית שלי שנפגמה עקב הכדורים.כי הייתי אישה בריאה לחלוטין. תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויטמינים לחיזוק מערכת החיסון . - תגובה

בועז שוורץ
    07/04/2013

שלום אסתי
    צמחי מרפא כגון: אסטרגלוס, כורכום, פרופוליס וסוגי פטריות כגון הקודרספט יכולים לתרום תרומה משמעותית לבריאותך
    הייתי ממליץ על צריכת פרוביוטיקה איכותית -עדיפות לכזאת המכילה ל-גלוטמין בתוכה - יוצרת אנרגיה במעיים ומשפרת את שגשוג החיידקים הפרוביוטיים
    כל טוב ובהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה

שירה
    09/04/2013

בהחלט יכול לעזור בנוסף ישנם תוספים כמו קוורצטין אלרג'י של סופרהב שזה קומפלקס בעל השפעה אנטי דלקתית וגם בעל רכיבים שמחזקים את מערכת חיסון (כמו ויטמין C וביופלבונואידים). כך שזה גם מטפל בדלקת וגם תומך במערכת החיסונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו