תוסף תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף תזונה
    אילנית
    17/05/2007

רציתי לשאול על תוסף תזונה של bio care ' , קומפלקס פורטה, האם הם עוזרים לבריאות השיער ואם טוב לקחת אותם , אני מעשנת ורציתי לדעת אם זה לא מפריע אחד לשני, וגם אני לוקחת סימוביל לכולסטרול , בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה

הוספת תגובה

• בריאות השיער

איציק ברדה
    20/05/2007

שלום לך
    מוצרי חברת BIO CARE הינם מוצרים טובים על מנת שהענה לך בפרוטרוט אני צריך לדעת את מרכיבי הפורמולה כמו כן כמה זמן את סובלת מנשירת שיער מה גילך האם ישנם אצלך שינויים הורמונלים כל שהם .? והאם ערכת בדיקות דם לאחרונה מה רמות הברזל שלך?
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריאות השיער

אילנית
    20/05/2007

מרכיבי הפורמולה סידן, ויטמין בי 5, ויטמין e ,ברזל , אבץ, ויטמין בי 6, נחושת, ביוטין, ויטמין a , ויטמין בי 12, חומצה פולית, ויטמין d ,
    סידן גלוקונאט, l ליזין, ברזל ציטראט
    אני בת 40 , לפני חודש עשיתי בדיקות דם אבל לא חסר לי ברזל ,
    אני עם תוספת שיער כבר חצי שנה, ואני מרגישה שהשיער שלי נהיה דליל, אני לא סובלת מנשירת שיער המליצו לי לחזק את שורשי השיער עם הפורמולה של ביו קר , ולאחר מכן להוריד את התוספת

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה

אילנית
    28/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו