תוספי מזון נגד לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון נגד לחץ דם
    איש אחד
    14/04/2013

שלום,
    ראיתי שישנם מספר מוצרים של סולגאר לשם הורדת לחץ דם כגון:קו-אנזים Q10 120 מ"ג,
    תמצית תקנית עלי זית SFP.
    בכולם ניתן מס' הכמוסות הממולץ ליום.

שאלתי היא: אם אני נוטל את תוסף המזון שלא בצורה סדירה האם עדיין ישנה השפעה?
    האם ידוע על תוסף מזון אחר או מזון מסוים היעיל להורדת לחץ דם? (אני יודע שיש לצמצם צריכת מלח, לבצע פעילות גופנית וכד' - אני עושה זאת).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון נגד לחץ דם

הוספת תגובה

• תוסף מזון להורדת לחץ דם

שגב
    20/04/2013

אני לא רופא ולא נטורופט,אבל יש לי נסיון רב(לצערי סובל מלחץ דם-26 שנים וניסתי כמעט הכל בנוסף לכדורים כימיים)אני לוקח תוספים רבים לצינון,כאבי פרקים,כאבי שרירים,התכווצות שרירים,הורדת כולסטרול,העלאת כושר גופני,וזה עוזר בכל מה שפרטתי,לצערי אף תוסף מזון של סולגר,סופהרב,או נאו,לא יכול לבדו לאזן את לחץ הדם,הם כן עוזרים-אבל לא עומדים לבדם מול לחץ הדם.

אומרים שאומגה 3 ,ויטמין D ,קו אנזים קיו 10 ,מגנזיום,סידן ,כרום פיקלונט וכו',,, כל אחד מוריד לחץ דם,לקחתי אותם(פרט לסידן) בנוסף לכדור נורווסק ללחץ דם,הם עזרו מעט,אבל אחרי זמן רב.ברגע שהפסקתי לקחת את הנורווסק,אחרי 3 ימים לחץ הדם עלה.

התוסף שהכי מסייע לכדור הכימי הוא -המגנזיום וזה ל-2-3 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו