כמוסות פטל- כשיש סיכוי להרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמוסות פטל- כשיש סיכוי להרות
    רבקה
    22/05/2013

שלום,

לאחרונה הזמנתי כמוסות דיאטת פטל שהגיעו היום בדואר. הכמוסות הן של חברת טבעון ביו-טק. על האריזה כתוב נשים בהריון וכו' יש להיוועץ ברופא.

כרגע אינני לוקחת גלולות למניעת הריון- ואשמח אם אזכה להרות, (בינתיים אין אינדיקציה שכן..)

אני בת 24 בריאה בדרך כלל, אחרי 2 לידות תקינות ותוספת של כ-30 קילו שלא יורדים... כרגע אני חברה ב"שומרי משקל", אוכלת מסודר ונכון ומבצעת פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע, למרות זאת הירידה במשקל היא איטית מאוד ובשביל להמריץ אותה קניתי את הכמוסות הפטל.

האם במצבי הנוכחי מותר לי ליטול אותם? ובמידה שאכנס להריון ודאי- לשאול שוב או שמראש אסור לי לקחתם??

תודה רבה,

רבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמוסות פטל- כשיש סיכוי להרות - תגובה

איציק ברדה
    27/05/2013

שלום רבקה
    במידה ואת מתכננת הריון עליך להיוועץ עם הרופא המטפל בכל תוסף תזונה שאת נוטלת.
    במידה ואת לא מתכננת הריון ונקלטת להריון עליך לעשות את אותו הדבר ברגע שאת יודעת שאת בהריון להפסיק את השימוש בתוסף ולהתייעץ עם הרופא המטפל.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו