מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחסור בויטמיניםאריאלה11/07/2013
עברתי חודש שעבר הפלה עם כדורים בעקבותיה דיממתי בערך 3 שבועות דימום כבד.
לקחתי בזמן הזה כדורי ברזל במינון של 25 מ"ג ליום (ברזל ביזגליצרט עדין)..
אתמול עשיתי בדיקות דם (8 שעות צום) ובבדיקות יצא לי ברזל - 75 ופריטין 13 (שאני מבינה שזה נמוך). התפריט שלי אינו כולל מוצרי בשר ועוף. אני מבינה שהסיבה שהוא לא עלה היא משום שדיממתי הרבה.
כמה מ"ג של ברזל עליי להמשיך לצרוך בתקופה הקרובה? (אני אנסה כמובן להכנס שוב להריון בהמשך).
בנוסף, בבדיקות נראה אבץ-76 וסידן- 9.52 אבל למיטב הבנתי הערכים האלו בדם אינם משקפים את המצב האמיתי בעצמות ולכן לא ניתן ממש להתייחס אליהם.
האם יש צורך ליטול גם אבץ? כמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשב שעורה ספיגת ברזל.
איציק ברדה17/07/2013שלום סימה
ראשית על מנת להגביר את הספיגה של הברזל מומלץ לא ליטול אותו קרוב למוצרי חלב או סידן(מתחרים בספיגה).
כמו כן אני ממליץ לך ליטול בנוסף לברזל אבקת עשב שעורה שתגביר את ספיגת הברזל ומניסיוני תעלה את רמת הברזל בדם תוך זמן קצר .
מומלץ 5 גרם (כפית אבקת עשב שעורה) פעמיים ביום כמובן עשב שעורה מותר בהריון ואף רצוי.
את העשב שעורה ניתן למצוא תחת השם גרין מגמה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)