מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזלים באוזניים וירידה בשמיעהגלית24/03/2008
בתי אובחנה שיש לה ירידה בשמיעה עקב נוזלים באוזניים.
הרופא אמר כי הוא "בעד" לייבש את הנוזלים עם היסטפד.
רציתי לדעת האם יש בתחום ההומואפטיה טיפול לבעיה זו, ואם כן הכיצד ומה עלי לעשות?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ24/03/2008שלום
מכוון שאנני הומאופת קשה לי לענות לך למרות שאני בטוח שיש טיפול שאם הוא יותאם ע"י הומאופת איכותי הוא יהיה מוצלח מאוד.
שתי המלצות נוספות:
1. טיפול בנר הופי - מבחינתי היעיל ביותר אם יש נוזלים באוזן.
2. אם הילד מעל גיל שנה, שימוש בסירופ "אלפנקרפט" של חברת GRAMSE יכול לכייח ולהוציא את הנוזלים, כמו גם להפסיק את תהליך הנזלת שככל הנראה גורם לבעיה.
בהצלחה, אשמח לשמוע פידבק
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה
גלית24/03/2008הילדה בת שלוש וחצי.
היכן אני רוכשת את המוצרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ01/04/2008שלום גלית
את המוצרים ניתן לרכוש בכל בית טבע, את האלפנקרפט ניתן למצוא גם בכל הפארמים ובתי המרקחת
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזניים
איציק ברדה25/03/2008שלום לך
בנוסף לנר הופי אותו גם אני ממליץ יש מכשיר בשם Ear popper
ממחקר שבוצע בבית חולים בניו-יורק בכ- 100 ילדים (ושתוצאותיו פורסמו ב- Nose and Throat Journal בספטמבר 2005), עולה כי השימוש במכשיר שיפר את מצב השמיעה בכ- 80% מהילדים, לפחות באוזן אחת, עד כדי כך שלא נזדקקו לניתוח "כפתורים". המכשיר הינו קטן, קל ונייד, המאפשר החדרת אוויר באופן מבוקר לתוך האף, ומשם במעלה חצוצרת השמע, אל האוזן התיכונה, כך שהאוזן מתאווררת והנוזלים נספגים.
המכשיר ממולץ גם על ידי מספר רופאים בארץ.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)