נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה
    גלית
    24/03/2008

בתי אובחנה שיש לה ירידה בשמיעה עקב נוזלים באוזניים.
    הרופא אמר כי הוא "בעד" לייבש את הנוזלים עם היסטפד.
    רציתי לדעת האם יש בתחום ההומואפטיה טיפול לבעיה זו, ואם כן הכיצד ומה עלי לעשות?

תודה
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    24/03/2008

שלום
    מכוון שאנני הומאופת קשה לי לענות לך למרות שאני בטוח שיש טיפול שאם הוא יותאם ע"י הומאופת איכותי הוא יהיה מוצלח מאוד.
    שתי המלצות נוספות:
    1. טיפול בנר הופי - מבחינתי היעיל ביותר אם יש נוזלים באוזן.
    2. אם הילד מעל גיל שנה, שימוש בסירופ "אלפנקרפט" של חברת GRAMSE יכול לכייח ולהוציא את הנוזלים, כמו גם להפסיק את תהליך הנזלת שככל הנראה גורם לבעיה.
    בהצלחה, אשמח לשמוע פידבק
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה

גלית
    24/03/2008

הילדה בת שלוש וחצי.
    היכן אני רוכשת את המוצרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    01/04/2008

שלום גלית
    את המוצרים ניתן לרכוש בכל בית טבע, את האלפנקרפט ניתן למצוא גם בכל הפארמים ובתי המרקחת
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניים

איציק ברדה
    25/03/2008

שלום לך
    בנוסף לנר הופי אותו גם אני ממליץ יש מכשיר בשם Ear popper
    ממחקר שבוצע בבית חולים בניו-יורק בכ- 100 ילדים (ושתוצאותיו פורסמו ב- Nose and Throat Journal בספטמבר 2005), עולה כי השימוש במכשיר שיפר את מצב השמיעה בכ- 80% מהילדים, לפחות באוזן אחת, עד כדי כך שלא נזדקקו לניתוח "כפתורים". המכשיר הינו קטן, קל ונייד, המאפשר החדרת אוויר באופן מבוקר לתוך האף, ומשם במעלה חצוצרת השמע, אל האוזן התיכונה, כך שהאוזן מתאווררת והנוזלים נספגים.

המכשיר ממולץ גם על ידי מספר רופאים בארץ.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו