בעיות במערכת העיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במערכת העיכול
    דבורה
    01/09/2013

היי,
    בזמן האחרון אני סובלת מבעיות במערכת העיכול, כבר כמה שבועות שיש לי כאבי בטן חזקים ועצירות. ניסיתי את כל תרופות הסבתא האפשריות (עגבניות, שזיפים) אבל זה לא כל כך עזר לי.
    יש ויטימינים או תוספי מזון שאוכל לקחת ויכול לעזור לי עם זה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במערכת העיכול

הוספת תגובה

• בעיות במערכת העיכול - תגובה

בועז שוורץ
    08/09/2013

שלום רב
    אני ממליץ על שילוב של מס' מוצרים:
    - קלינס קר - ליציאה טובה
    - פרוביוטיק סאפורט - לתחזוקת המעיים
    - שמן אורגנו - לקטילת מזהמים שחיים במעיים ויכולים לגרום לתסמינים אותם את מתארת.
    כל טוב ובהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון שלום

יערה
    08/09/2013

ראשית בדקי ושימי לב האם שינית משהו בתזונה שלך? מומלץ להקפיד במקרים של עצירות על שתיית מים מרובה (בקייץ בעיקר בגלל החום גם), אכילת של ירקות ופירות טריים כל אלו יעזרו.
    תוכלי להעזר במוצר טבעי שקיים לסופהרב שנקרא אנזימי עיכול. מה שהם עושים זה הם מסייעים בהקלה על תופעות לוואי של עיכול לקויי כמו עצירות, גזים, נפיחות, כאבי בטן ועוד.. כמו כן הם משפרים את הספיגה של רכיבי התזונה מן המזון אותו את צורכת.
    יכול להיות שקיימת אצלך אלרגיה למזון מסויים ולכן כדאי שתגשי לרופאה לבירור אולי יש בדיקות דם שתוכלי לעבור. ישנם אנשים שעם השנים מפתחים רגישות ללקטוז, לגלוטן.. חשוב לבדוק ולהתאים את התזונה בהתאם.
    רפואה שלמה ושנה טובה!
    נ.ב. לגבי שמן אורגנו שהמליצו לך עליו לפני, רוצה לשבח את הצמח הזה, הוא בעל סגולות רפואיות רבות ומגוונות (עזר לי מאוד כשסבלתי מקנדידה)!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו