עבודה פיזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה פיזית
    נבי
    29/09/2013

שלום רב אני עובד פיזי ממש בשעות הלילה והיום ....בלילה שאני חוזר מעבדוה אני מתקשה להירדם ...איזה תוספים הייתה ממליץ לי במהלך העבודה ואיזה תוספים על מנת שאני יוכל להירדם אני משתמש בביו דרים של אלטמן זה דיי עוזר העם זה בטוח לשימוש?ואיזה תוספים הייתה ממליץ בעבודה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה פיזית

הוספת תגובה

• עבודה פיזית - תגובה

איציק ברדה
    01/10/2013

שלום נבי
    ישנם תוספי תזונה רבים היכולים לסייע לך החל ממולטי ויטמין ,חומצות אמינו ,מינרלים כמו מגנזיום ועוד, במידה והתזונה שלך לא מכילה פירות וירקות אמליץ על מולטי ויטמין לגבי שאר התוספות אמליץ לך להתייעץ באופן אישי עם איש מקצוע בתחום התזונה.
    לגבי הביו דרים אני ממליץ לעשות הפסקה לאחר שלושה חודשים של שימוש
    בברכה
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מטומטמת ותשובה עוד יותר מפגרת

הראל הדיפלומט
    05/10/2013

עובד פיזית, לפעמים ביום, לפעמים בלילה, עושה מה שבא לך עם הגוף שלך, הורס לעצמך את הגוף והנפש מיום ליום, ומה אדון ברדה השרלטן מציע? לקחת תוספי מזון וויטמינים במקום להציע לאדון גבי המטומטם לקחת את עצמו בידיים, להקפיד לעבוד לא קשה מדי ולא לעבוד בזמן הלילה משום שהגוף צריך מנוחה בלילה. תוספי תזונה וויטמינים לא נחוצים בכלל במצבים כאלה, צריך פשוט מעט שכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו