תוסף לטיפול טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף לטיפול טחורים
    אליעזר
    02/04/2008

שלום,
    בהמשך לתשובתך אביא לידיעתך שהרופא כבר רשם לי משחה, ולכן אינני רואה אפשרות להשתמש במשחה חלופית או נוספת - רופאי בוודאי לא יאשר זאת. מאידך, יש לי ספק ביכולתה של משחה לפתור את הבעיה, ולפיכך שאלתי, ואני עדיין שואל, האם אין לדעתך שום תוסף יעיל שיכול לפתור את הבעיה (בנוסף לכמה איסורים דיאטטיים שהיטיל עלי רופאי, ובנוסף למשחה שנתן לי, ובנוסף לאבקה מסוימת + פראפין שרשם לי). אליעזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף לטיפול טחורים

הוספת תגובה

• טחורים

איציק ברדה
    07/04/2008

שלום לך
    אתה יכול להשתמש ברוטין במינון של 500 מ"ג פעמיים ביום בוקר וערב לאחר האוכל,ניתן גם להשתמש בצמח בוטשרס ברום שהוא מכיל פלבונואידים , ספונינים ורוסקוגנינים לכולם יש יכולת לחזק ולכווץ דפנות כלי דם וורידים נפוחים ולהקל על דלקת ורידים, לכן הוא מתאים לטיפול בטחורים, ורידים, דליות ודימומים מהאף.
    המינון המומלץ הוא 500 מ"ג 3 פעמים ביום.
    המשחה שהמלצתי לך היא על בסיס צמח ההממליס והיא גם מסיעת לכיווץ הטחורים שווה לנסות

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו