מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושבת שהגיע הזמן שאעשה...רוני04/03/2014
משהו בנידון... אני כבר הרבה זמן סובלת מעייפות כרונית... עשיתי בדיקות דם והכל יצא בסדר תודה לאל... אבל המצב ממש מפריע לי....
העייפות משפיעה לי על כל אורח החיים ואפילו מונעת ממני לעשות דברים...
חשבתי אולי לקחת תוסף תזונה שיעזור לי בעניין אבל יש לי קצת חששות כי לא לקחתי לפני וגם אני לא יודעת איזה.. אשמח לעזרה בעניין :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין צריכה...
רונה18/03/2014עזרה בנושא.. אשמח להמלצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה קשור לאופן שאת ישנה בלילה
רונה20/03/2014איך את ישנה ? כמה שעות ?את ישנה רצוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צמחי מרפא שעוזרים
עמיתה26/03/2014לטיפול במצבים של תשישות ועייפות כרונית, כמו פטריות מיטאקי, ירבה או אשווגנדה (אני פעם נטלתי כמוסות תמצית תקנית שורש אשווגנדה של סולגאר לצורך זה וזה עבד פלאים) את יכולה לנסות, אבל קחי בחשבון שצריך להיבדק לכל מיני דברים. זאת גם יכולה להיות קנדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרין מגמה ועייפות
איציק ברדה07/04/2014שלום רוני
תוסף תזונה בשם גרין מגמה מכיל עשב שעורה אורגני היכול לסייע במצבי עייפות
התוסף מכיל ויטמינים מינרלים וחומצות אמינו .
מומלץ כפית אבקת גרין מגמה בכוס מים קרים בבוקר.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת שהגיע הזמן שאעשה... - תגובה
איציק ברדה12/05/2014שלום רוני
אני ממליץ לך על תוסף תזונה טבעי ואורגני בשם גרין מגמה שעשיר בחומצות אמינו ויטמינים ומינרלים.
כפית אבקה במים קרים פעמיים ביום.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)