מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולטי-ויטמיןנתן09/03/2014
אני בן 28 והתזונה היומית שלי לוקה מאד בחסר
מאז ומתמיד אני לא אוכל ירקות חיים בכלל (עגבניה, מלפפון, פלפל, עלים וכו')
בשנים האחרונות פיתחתי מודעות לתזונה ואני משתדל לאכול קטניות ודגנים מלאים אבל ירק חי לא נכנס לפי. אני מרגיש שהחסכים בתזונה פוגעים לי באיכות החיים. אני מרגיש תשישות לעיתים קרובות מדי ויציאות לא טובות וכו'. מבדיקות דם לא עולים ממצאים מיוחדים מלבד מחסור בויטמין D.
אשצח אם תוכלו להמליץ לי על תוסף \ מולטי ויטמין טוב שיעזור. פשוט המבחר בחוץ הוא עצום ואין לי מושג היכן להתחיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי-ויטמין - תגובה
בועז שוורץ22/03/2014שלום רב
הייום מקובל להמליץ על צריכת תסוף המכיל מזון על או שילוב של מזונות על: כלורלה, ספירולינה, פטריות מרפא ועוד
המוצר העונה בצורה הטובה ביותר לדעתי בין ערך לכסף הינו טבליות כלורלה יפניות. מכיל 16 ויטמינים 12 מינרלים, חומצות שומן, חומצות אמינו , חומצות גרעין, ועוד. יש לזכור כי מרכיבים תזונתיים המגיעים ממזון אמיתי נספגים בצורה טובה יותר מכל מולטי ויטמין
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)