עייפה כול הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה כול הזמן
    אסנת
    02/04/2014

בזמן האחרון אני עייפה כול הזמן. אני ישנה 8 שעות בערך , מקפידה על תזונה בריאה , בדיקות הדם תקינות ובכול זאת העייפות נמשכת. הציעו לי לקחת תוסף של סופרהב -האצה הכחולה ירוקה שמשפרת עירונות וחיוניות. מישהו מכיר או התנסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה כול הזמן

הוספת תגובה

• עייפות

דינה
    03/04/2014

את מקפידה לשתות מים כמו שצריך? לפחות 8-10 כוסות ביום, בעיקר בשעות הצהריים כשאת בעבודה או בבית, המים מעוררים ומרעננים וקשורים ישירות למצב האנרגיה בגוף. לגבי התוסף שהזכרת, האצה הכחולה עשירה בויטמינים ומינרלים שחיונים לגוף בעיקר בכל מה שקשור בהגברת האנרגיה ומניעת עייפות ככה שזה יכול להתאים לך, קחי לפי המינון שכתוב או לפי המלצת נטורופת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירוקים ועיפות גרין מגמה ספירוליה

איציק ברדה
    07/04/2014

שלום אסנת
    הצמחים הירוקים נחשבים למזון על ומכילים ויטמינים ומינרלים כך שגם פתיתי ספירולינה או אבקת גרין מגמה עשב שעורה או האצה כחולה ירוקה שצינת יכולים לחזק אותך ואף למנוע עייפות .
    אני ממליץ על כפית אבקת גרין מגמה עשב שעורה בכוס מים קרים בבוקר ובצהרים.
    כמו כן ניתן להוסיף לסלט כפית של פתיתי ספירולינה 5 (העשויה מ5 זני ספירולינה)
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שכדאי לנסות

אסנת
    17/04/2014

תודה על העצות המועילות, כנראה שהפיתרון באמת נע סביב תוספי התזונה. חושבת שבשלב ראשון אתחיל בלקיחת התוסף האצה הכחולה ירוקה, ראיתי שאפשר להשיג אותו בסופרפארם , ננסה ונראה. תודה (: .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

סימה
    08/07/2014

שלום ,אני בת 36 ,בדיקות דם ספריה הורמונים וכו -תקינות לחלטין משקל תקין משתדלת לאכול בריא אם כי לא תמיד מקפידה על כל אבות המזון .
    סובלת מחוסר אנרגיה ,מגרנות ולפעמים חרדות ומתח
    קראתי על ארבעה צמחים גרין מגמה ,ספריולינה,מקה ,ומרווה מרושתת ,
    קצת הלכתי לאיבוד ,מה מומלץ לשמוש יומי ? (לקחתי תקופה של כשנה גרין מגמה אבל אחרי מספר חוד הרגשתי שהיא כבר לא מעוררת כבעבר ועשיתי הפסקה )
    האם יש משהו מומלץ ? האם אפשר לשלב שניים יחד ? והאם יש צורך בנוסף גם מולטי ויטמין ?
    המון תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפה כול הזמן - תגובה

בועז שוורץ
    19/07/2014

היי
    הערכה שלי מחסור בברזל או מחסני הברבל -פריטין
    ממליץ בחום על אצת כלורלה יפנית , עשירה בכלורופיל ומעלה רמות ברזל.
    מעבר לכך יש לשלול המצאותם של מזהמי מעיים -בעיקר הליקובקטר פילורי הגורם למחסור ברזל ומאופיין בעייפות ונשירת שיער.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו