נוגדני חימצון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדני חימצון
    קארין
    08/04/2008

שלום לכם

יש לי כמה שאלות
    כמה כדורים של ויטמינים / תוספי מזון אפשר לקחת ביום מבלי לעשות נזק לקיבה ולכבד?

אני לוקחת Q10 , חומצה אלפא ליפואית, זרעי ענבים, פיקוניגנול,
    מולטי ויטמין לנשים,
    גאבא. SAME

אגבא וסמי בוקר וערב, מולטי ויטמין ונוגדני חימצון בצהריים.

אני מעוניינת לקחת פורמולה אחת שתכלול את כל נוגדני החימצון החזקים שיש ואני לא מוצאת אפשר לקבל ייעוץ בנושא?

בקשר לגאבא, התחלתי לקחת לפני ארבעה ימים שניים ביום 500 מ"ג כל אחד, תוך כמה זמן הגוף מתחיל להגיב לגאבא בכלל ובאופטימלי בפרט?

תודה רבה לכם על העזרה ברי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדני חימצון

הוספת תגובה

• כמה לקחת ביום

איציק ברדה
    10/04/2008

שלום לך
    השאלה כמה לקחת היא מאד אינבדואלית אם אין צורך לא צריך לקחת כלום אבל אם יש צורך לוקחים מה שצריך אין ספק שאם בתזונה המערבית כיום יש צורך להוסיף תוספי תזונה.
    הייתי ממליץ לך להיפגש עם נטרופת או תזונאי שיתשאל אותך בצורה מעמיקה (גיל,מחלות , תרופות,עישון, סביבת עבודה,סוג עור ,תזונה יומית וכו ) ולאחר מכן תחליטו יחדיו איזה תוספי תזונה את צריכה ואילו ויטמינים את יכולה לקבל במזון.
    נ.ב מומלץ להגיע לפגישה עם בדיקות דם מקיפות ובינהם רמת B12 ברזל חומצה פולית בלוטת תריס כולסטרול כדוריות דם לבנות ואדומות.....

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו