כמה זמן להתמיד בנטילת ויטמינים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן להתמיד בנטילת ויטמינים ?
    אייל
    14/04/2008

שלום רב
    לפני כחודשיים התחלתי ליטול מספר ויטמינים ותוספים כחלק מדיאטה , תזונה ודרך חיים חדשה. בהמלצת תזונאית נטרופאטית אני נוטל : מלחי שוסלר (2 פיפטות ביום), קומפלקס B (שני כדורים ביום), אומגה 3 של אלספה (פעמיים ביום) ואבץ ציטראט (כדור אחד בערב). אין ספק שמצבי השתפר ואני חש טוב יותר. בנוסף השלתי 17.5 בחודשיים האחרונים כשאני אוכל תקין ואיכותי. שאלתי- האם כל אלו שאני נוטל הם חלק מחיים שגרתיים. האם עלי להפסיק כי מלאתי את המכסה לה גופי היה זקוק ? האם ייתכן מצב שבו אני מגזים ולאורך זמן הגוף מועמס יתר על המידה במוצרים אלו ואז אני בעצם מבזבז זמן וכסף? אנא תשובתך המסורה על מנת שאדע אם להמשיך או להפסיק. מה הנכון לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתי להפסיק?

איציק ברדה
    17/04/2008

שלום לך
    מכיון שאתה מטופל אצל נטרופתית אני ממליץ לך להיועץ איתה מתי ואילו הפסקות כדי לך לעשות
    בעקרון עם אתה מגיע לאיזון דרך תזונה נכונה ואורך חיים בריא אתה יכול להפסיק ולקחת את התוספים וניתן לחזור ולקחת אותם לאחר תקופה כל שהי לחיזוק אך אני ממליץ לך להיועץ עם הנטרופתית שלך מיכיון שהיא זאת שהמליצה לך לקחת אותם והיא מכירה אותך טוב יותר מכל ממליץ באינטרנט.

חג שמח

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו