שמנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנים
    טל
    23/04/2008

שלום,

היתה לי השמנה כתוצאה מפעילות הורמונלית לקויה.
    אני לא מאוזנת ב-100 % אך הורדתי את רוב המשקל העודף.
    העור שלי עכשיו מקומט, רפוי, מצולק... ויבש מאד. למרות הירידה האיטית והתפריט המאוזן.
    לדעתי היובש גבר גם בגלל שינויים מזג אויר, חימום כל החורף, מקלחות במים חמים...
    אני מלחחת אותו מבחוץ אבל חשבתי לקחת גם בתוסף תזונה שמשפיע על העור. בנוסף לשמנים אלו יש השפעה על המע' ההורמונלית.
    1. מה עדיף והאם יש הבדל בין שמן נר הלילה לשמן הזיפן (בורז') מאחר ושניהם אומגה 6?
    2. האם יש הבדל אם לוקחים מקסאפא / אומגה קומפלקס (הכדורים המשולבים של אומגה 3 -6-9) או כל חומצת שומן לחוד?

תודה
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנים

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    23/04/2008

היי
    אני בעדמ אומגה 3 לבד, מכוון שאומגה 6 אנו מקבלי דרך התזונה כמו גם אומגה 9 , כך שמה שצריך באמת כתוסף הוא אומגה 3. אני ממליץ על הנוזלי של חברת GRAMSE הרעיון מינון גבוהה בלקיחה אחת, כלומר כל כפית שוות ערך ל: 3-6 כמוסות במוצר יש מלבד אומגה 3 גם ויטמין E הנחשב נוגד חמצון חשוב.
    מינון 1 כפית ביום אחרי ארוחת ערב. חשוב : מרגע הפתיחה לשמור במקרר שלא יתחמצן.
    חג שמח
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו