אומגה3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה3
    אורית
    29/04/2008

בועז / איציק, שלום רב,
    אני אמא לשלושה ילדים מקסימים- 5 , 3 ו-שבועיים....
    הבת הגדולה שלי לא אוכלת טוב לטעמי.
    היא לא נוגעת בפחמימות מלבד לחם, ומאכלי הבשר היחידים שהיא תכניס לפה הם- שניצל (הום מייד) מטוגן או מוצרי עוף "על האש". וזה לא משהו שמוגש מידי יום בארוחות בגן או בבית...
    אז אני לא באה לפתור את הבעיה, אך קראתי רבות על נפלאות אומגה3 כתוסף, אולם בכל כתבה מצוין שהוא מומלץ לילדים עם בעיות קשב וכו'.
    אני מתפתה מאוד לתת אותו לביתי, למרות שאין לה כל בעיה שכזו, אלא רק במטרה להעשיר את התפריט שלה.
    מה דעתכם? האם כדאי?
    האם יש מוצר מומלץ? היום אני רואה שיש על המדפים וריאציות שונות של צורת ההגשה של אומגה3- שוקולד, כמוסות , סוכריות...
    האם תמליצו על מוצר אחר לגמרי ?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה3

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    02/05/2008

אורית שלום
    תחילה , המצב שאת מתארת עם בתך אינו היסטרי לגבי התזונה, ביחס לילדים הוא סביר.
    אני ממליץ על שני מוצרים המתאימים בעיקר לבתך הגדולה.
    1. קינדר ויטל של חברת GRAMSE מולטי ויטמין העשיר בויטמינים, סידן החשוב לעצם ועור בריא וצמחי מרפא המפשרים את התיאבון( אפשר לקבל דוגמיות מהחברה היות והמוצר מגיע בצורת סירופ) פני דרך האתר GRAMSE.COM .
    2. ישנה היום המלצה די גורפת בכל הקשור האומגה 3 היות וההסבר הוא כי איננו מקבלים אומגה 3 מהתזונה בניגוד לאומגה 6 אותו אנו מקבלים בלי בעיה וכך נוצר חוסר איזון מובהק בין 2 חומצות השומן החשובות הללו. אני ממליץ על אומגה 3 נוזלית של חברת ערשצדק, היות והוא מתאים לכל המשפחה הוא מגיע כשמן נייטרלי לחלוטין בטעמו, אפשר לשם אותו על סלט או לחם או לתת אותו בכפית- לכם המבוגרים בין חצי כפית עד 1 כפית ביום. לילדה 2 מ"ל ביום.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו