אומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3
    הידד לגראס
    16/08/2015

היי
    לפני כשבוע התחלתי לקחת אומגה 3 אלספה של חברת אלטמן (300 מ"ג אומגה).
    האם החברה הזאת נחשבת טובה?
    כי הנטרופתטית המליצה לי לקחת של חברת גליל מכיוון שהם מאחסנים את התוסף במקררים. האם היעילות של אומגה שלא מאוחסנת בקירור לפני שרוכשים אותה היא פחות טובה?

ובנוסף יש לי תופעות לוואי במערכת העיכול של גזים..
    זה אמור להיות? זה ימשך כל תקופת נטילת התוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3

הוספת תגובה

• שכחתי לציין-אני לוקחת 2 כמוסות ביום

הידד לגראס
    16/08/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 של חברת אלספה-

שגב
    05/10/2015

לא רוקח ולא נטורופת,משתמש באומגה 3 של אלספה שנים רבות ,בעזרת אומגה 3 של אלספה הורדתי יפה את רמת הטריגליצידים בדם,נפטרתי מכאבי מפרקים בכפות הידים והברכיים,התוסף מיוצר ברומניה,כששומעים רומניה -נרתעים,אל דאגה,המפעל ברומניה נמצא בפיקוח אירופאי,יתר על כן ,כשראיתי מחירים של שמן דגים של הגליל,התקשרתי לחברה ושאלתי מדוע הם כל כך יקרים?-בצד השני היה גמגום,אבל דאגו להזכיר לי שיש לשמור את האומגה 3 בקירור-זה כתוב על הצנצנת.

מי שממליץ לך על הגליל כנראה,,,,,

לגבי כמות הכמוסות שאת נוטלת כדאי שתתייעצי כאן עם הרוקח,או עם מרכז המידע של אלטמן(אני לא מוסמך לייעץ)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו