מידע רפואי
פורומים
- צמחי מרפא
- בנות, העצמה נשית
- תזונה טבעית
- חרדות, טראומות, פחדים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- טרשת נפוצה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- רפואת ספורט
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- רפואת מטיילים
- קרדיולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- ויטמין B 3 עם בעירה.טלה326/09/2015
אמרו לי לקחת B 3 עם בעירה שזה יוריד לי את הכולסטרול.
אבל פעם לקחתי וכל הגוף שלי בער מאד פחדתי והפסקתי מיד.
אמרו לי שזה עובר תוך כמה דקות ובמשך הזמן הגוף מרגל והבעירה נעלמת.
האם זה נכון..........???????????
זה גם זול יחסית וגם עוזר לכמה בעיות.......
תודה.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין B3
שגב05/10/2015אני לא רוקח ולא נטורופת,אבל משתמש בהצלחה בתוספי מזון, הנאצין (B3 )בלבד הוא לא פתרון יחיד להורדת כולסטרול,צריך לעשות שינו בתזונה,לעשות פעילות גופנית,(לא חייבים ללכת לחדר כושר,אפשר ללכת כל יום חצי שעה) או 2-3 פעמים בשבוע בהתאם ליכולת ולעלות בהדרגה את הזמן,או את המהירות.
בנוסף,אפשר להרבות באכילת ירקות (גם פירות,אבל לא להגזים כי בפירות יש הרבה סוכר),תוספים נוספים להורדת כולסטרול, לציטין(עדיף משמן זרעי חמניות),שמת מרווה מרושתת והלהיט-שמן המפ(שמן המופק מזרעי קנביס-לא להיבהל החומר הממסטל-מנוטרל),,,לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין B 3
טלה306/10/2015תודה לך על התשובה..........
חג שמח ובהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?