מידע רפואי
פורומים
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- פסיכותרפיה
- פילאטיס
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- בעיות פוריות - תמיכה
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- הפרעות שינה ועייפות
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- איפור וטיפוח
- אף אוזן גרון ילדים
- הסרת שיער ואפילציה
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- אורתופדיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- תופעות לוואי של מחסור בויטמיניםמיכל27/06/2016
בשלושה חודשים האחרונים החלו לי נימולים בכל חלקי הגוף. התחיל ברגלים, התפשט לידיים, ראש קצות האזניים והיה גם בשפתיים והלשון. התחילו לי בנוסף כאבים בזרועות וברגליים וסחרחורות.
תוצאות B12 היו 221 - ונתנו לי לקחת כדורי מציצה.
וויטמין D יצאו 52 נמוך מהערכים התקינים והרופא אמר לי לקחת כדור כל יום.
ייחסו את את כל מה שתיארתי עכשיו למחסור בויטמינים. אמנם יש שיפור קל מאז שהתחלתי לקחת את הויטמינים אבל לא נעלמו התסמינים לגמרי.
האם באמת יכול להיות שכל זה קשור רק למחסור בויטמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלן מידע על ויטמין D - חשוב מאוד!!
צביה20/08/2016להלן מידע על ויטמין D,
חשוב מאוד!!!
ויטמין D הינו קבוצת תרכובות אורגניות
המסיסות בשמן המסייעות להומאוסטזיס
במשק הסידן והזרחן בגופנו.
השפעה מהותית על תפקידים רבים.
ישנם מחקרים המצביעים על הקשר
בויטמין D להפחתת הסיכון לסוגי
סרטן שונים וכן בעיכוב תופעות של
מחלת אלצהיימר, מניעת דיכאון וסוכרת
משני הסוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?