שילוב בין אומגה 3 וכמוסות שמן פשתן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין אומגה 3 וכמוסות שמן פשתן.
    מרקו
    24/05/2008

מזה שנים אני נעזר בתוספי מזון שונים למרות סקרים השוללים את השימוש בהם.
    כיום אני נעזר בכפסולה אחת ליום של אומגה 3 (1529 מג'). לאחרונה הציעו לי לשלב עם שמן פשתן, אחת ליום (1250 מג'). כלומר יום אומגה 3 ויום שמן פשתן.
    שאלתי הראשונה היא: האם זה רצוי או אפקטיבי?
    שאלתי השניה היא: מאחר ואני עברתי ארוע מוחי ורידי קל ללא נזקים בשנת 2004 ובמהלך בדיקות הדם אחרי הארוע נמצא "פקטור II הטרוזיגוטי" שפרושו שלגוף שלי יש יתר קושיות קרישה, הומלץ ליטול קומדין כדי להגיע ל- INR של 2-2.5. אני בודק פעם בשבוע את ה-INR. ידוע לי ששמן דגים ושמן פשתן הם בין היתר מדללי דם, אך מאחר ואני בודק מדי שבוע והתזונה שלי צימחית קבוע, האם רצוי להוסיף את שמן הפשתן?
    כיום אני בן 79 עם בעיות קרדיולוגיות של 2 מסתמים ואחרי צנתורים. מיפוי לב אחרון תקין. בנוסף אני נוטל תרופות כימיות שונות ליתר לחץ דם ועוד.
    אודה לך על התיחסות לשאלותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמן פשתן

איציק ברדה
    25/05/2008

שלום לך
    מיכיון שמצבך עכשיו טוב ,לא הייתי משנה את תוכנית מתן הויטמינים ותוספי התזונה שאתה לוקח והייתי נשאר על אומגה 3 משמן דגים ולא מחליף אותו לשמן פשתן.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו