מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב בין אומגה 3 וכמוסות שמן פשתן.מרקו24/05/2008
מזה שנים אני נעזר בתוספי מזון שונים למרות סקרים השוללים את השימוש בהם.
כיום אני נעזר בכפסולה אחת ליום של אומגה 3 (1529 מג'). לאחרונה הציעו לי לשלב עם שמן פשתן, אחת ליום (1250 מג'). כלומר יום אומגה 3 ויום שמן פשתן.
שאלתי הראשונה היא: האם זה רצוי או אפקטיבי?
שאלתי השניה היא: מאחר ואני עברתי ארוע מוחי ורידי קל ללא נזקים בשנת 2004 ובמהלך בדיקות הדם אחרי הארוע נמצא "פקטור II הטרוזיגוטי" שפרושו שלגוף שלי יש יתר קושיות קרישה, הומלץ ליטול קומדין כדי להגיע ל- INR של 2-2.5. אני בודק פעם בשבוע את ה-INR. ידוע לי ששמן דגים ושמן פשתן הם בין היתר מדללי דם, אך מאחר ואני בודק מדי שבוע והתזונה שלי צימחית קבוע, האם רצוי להוסיף את שמן הפשתן?
כיום אני בן 79 עם בעיות קרדיולוגיות של 2 מסתמים ואחרי צנתורים. מיפוי לב אחרון תקין. בנוסף אני נוטל תרופות כימיות שונות ליתר לחץ דם ועוד.
אודה לך על התיחסות לשאלותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פשתן
איציק ברדה25/05/2008שלום לך
מיכיון שמצבך עכשיו טוב ,לא הייתי משנה את תוכנית מתן הויטמינים ותוספי התזונה שאתה לוקח והייתי נשאר על אומגה 3 משמן דגים ולא מחליף אותו לשמן פשתן.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)