מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי מזוןהילה26/05/2008
אני בת 34 ובבדיקת דם אחרונה שעשיתי, נמצא המוגלובין נמוך + הכולסטרול הטוב נמוך מאד.
התחלתי לקחת ברזל + אומגה 3 ואני כבר מתחילה להרגיש יותר טוב.
השאלה שלי היא האם כשאני לוקחת ברזל אני חייבת לאכול? והאם ניתן לשתות את שתי הכמוסות יחד.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
אלכסנדר26/05/2008
הילה שלום.
אני אהיה ישיר ולעניין.
יעוץ מקצועי(מה שאת זקוקה לו),לא ניתן לקבל באופן ווירטואלי!!
מצאי לך איש או אשת מקצוע ותקחי על עצמך תוכנית מקצועית שתיתפר
במיוחד עבורך.
נטורופטים מקצועיים הם הבחירה הראשונה שהיתי ממליץ לך.
כל טוב
אלכסנדר דגן N.D
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ26/05/2008היי
חשוב לי להבין איזה ברזל את לוקחת, האם קונבנצינאלי או טבעי, איך שיהיה אני ממליץ על הפלורדיקס מוצר המגיע בסירופ המבוסס על בסיס פירות אורגנים וצמחי מרפא, ברזל זמין ונטול תופעות לוואי. לגבי הברזל שלך איך שיהיה עדיף לפצל ל-פעמיים ביום.
לגבי הכולסטרול. למצב של HDL נמוך הדבר הטוב ביותר היא פעילות ספורטיבית, אומגה 3 וניאציו - הוא וטמין B3 יכול לעזור.
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילובים
איציק ברדה27/05/2008שלום לך
ניתן לקחת ברזל ביחד עם אומגה 3 (מומלץ להפריד ברזל מסידן )כמו כן שמן דגים ללא אוכל יכול לעשות הרגשה לא נעימה במערכת העיכול כך שמומלץ לנטול את השמן דגים עם אוכל.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)