תוספי מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון
    הילה
    26/05/2008

אני בת 34 ובבדיקת דם אחרונה שעשיתי, נמצא המוגלובין נמוך + הכולסטרול הטוב נמוך מאד.
    התחלתי לקחת ברזל + אומגה 3 ואני כבר מתחילה להרגיש יותר טוב.
    השאלה שלי היא האם כשאני לוקחת ברזל אני חייבת לאכול? והאם ניתן לשתות את שתי הכמוסות יחד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון

הוספת תגובה

• הילה

אלכסנדר
    26/05/2008

הילה שלום.
    אני אהיה ישיר ולעניין.
    יעוץ מקצועי(מה שאת זקוקה לו),לא ניתן לקבל באופן ווירטואלי!!
    מצאי לך איש או אשת מקצוע ותקחי על עצמך תוכנית מקצועית שתיתפר
    במיוחד עבורך.
    נטורופטים מקצועיים הם הבחירה הראשונה שהיתי ממליץ לך.
    כל טוב
    אלכסנדר דגן N.D
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/05/2008

היי
    חשוב לי להבין איזה ברזל את לוקחת, האם קונבנצינאלי או טבעי, איך שיהיה אני ממליץ על הפלורדיקס מוצר המגיע בסירופ המבוסס על בסיס פירות אורגנים וצמחי מרפא, ברזל זמין ונטול תופעות לוואי. לגבי הברזל שלך איך שיהיה עדיף לפצל ל-פעמיים ביום.
    לגבי הכולסטרול. למצב של HDL נמוך הדבר הטוב ביותר היא פעילות ספורטיבית, אומגה 3 וניאציו - הוא וטמין B3 יכול לעזור.
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילובים

איציק ברדה
    27/05/2008

שלום לך
    ניתן לקחת ברזל ביחד עם אומגה 3 (מומלץ להפריד ברזל מסידן )כמו כן שמן דגים ללא אוכל יכול לעשות הרגשה לא נעימה במערכת העיכול כך שמומלץ לנטול את השמן דגים עם אוכל.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו