אומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3
    אורן
    27/05/2008

אני חולה קרוהן וסובל מהמחלה כבר 20 שנה.
    אני כרגע ברמיסיה ושאלתיהיא האם כדאי לשלב אומגה 3 מדגים
    עם אומגה 2 משמן פשתן ביחסשל 1:3 (3 שמן דגים).
    אני שואל את זה היות וידוע לי ששמן פשתן יותר קל לעיכול.
    ד.א
    כמוסות שמן הפשתן שברשותי מכילים בנוסף גם אומגה 6 וגם 9 .

שאלה נוספת , האם כדאי לקחת מינון גדול במקצת מאדם ממוצע בהתחשב בעובדה שלחולה קרוהן יש בעיות בספיגה?
    כרגע אני נוטל 1 גרם שמן פשתן ושני גרם אומגה 3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    28/05/2008

אורן שלום
    הטיפול הינו מורכב וצריך להיות מותאם למטופל ומצבו העכשווי בהתחשב בכל הסיבות והגורמים הנוספים, אך בכל זאת מס' המלצות:
    1. שמן דגים הינו בעל יכולת אנטי דלקתית מוכחת ויעילה במצבים של מחלות מעיים דלקתיות. המלצה חמה על ליקוויד אומגה 3 של חברת GRAMSE. בגלל המינון הגבוהה של חומרים פעילים.
    מינון מומלץ: 1 כפית X2 ביום עד לרגיעה ואז לעבור לכפית אחת ביום. אגב מינון של 2 כפיות שווה ערך ל:6-12 כמוסות ( כן נשמע מפחיד אך זה המינון אותו אתה צריך!!!).
    2. משקה כלורופיל תומך בתפקודי המעיים ובהרחקת פסולת מהגוף, מעלה רמות אנרגיה והמוגלובין.
    מניון: 1 כפית פעמיים ביום בכוס מים.
    3. מגה פרוביוטיק: מוצר פרוביוטיקה מהמובילים בארץ מרוכז מאוד, מכיל מס' זני חיידקים הרב ביותר, בתוספת FOS מצע הגידול של החיידקים. 1X2 ביום.

כל מוצר או הנחיה נוספת חייבת לבוא במקביל לייעוץ מקצועי וסציפי שיותאם לך אישית.

כל טוב

בועז שוורץ.
    נטורופת ותזונאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו