סידן קרבונאט במולטי ויטמין GNC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן קרבונאט במולטי ויטמין GNC
    אורן
    27/05/2008

קניתי לפני מספר ימים מולטי ויטמין של GNC שמיועד במיוחד לבנות ולתחזק את העצם.
    אני סובל מאוסטיאופומיה קלה ( הדלדלות העצם 15- 20%).
    אני חסיד של GNC ואני יודע שהמוצרים שלהם איכותיים ועוברים הרבה בדיקות.
    כמו כן התלהבתי שיש שחרור מושהה בכפסולה.
    בעבר סבלתי מספר פעמים מאבנים בכליות ותוצאות הבדיקות של האבן שנפלטה הראה שזה
    ממשקעי סידן.
    כמו כן קראתי בפורום שלך שאתה ממליץ על סידן ציטראט ולא סידן קארבונאט (כמו גיר) שעלול לגרום לאבנים בכליות לאנשים רגישים.
    מטריד אותי גם שיש מינון גבוה של ויטמין די (200%= D ( 800 IU מה שאומר ספיגה טובה יותר של הסידן.
    מינון הקלציום קרבונאט במולטי ויטמין הוא 1000 מ"ג !!!
    לפי החישוב שלי אני צורך ביום מוצרי חלב עם סידן ברמה ממוצעת של בין 400-700 מ"ג (ללא תוספים).

מה אתה מציע לי לאור כל מה שתארתי?
    נ.ב
    בינתיים אני לוקח את המולטי ויטמין יום כן יום לא ואפילו חשבתי שאולי כדאי לחתוך אותו לשניים , כלומר חצי כדור כל יום.
    בתודהמראש......אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מולטי ויטמין

איציק ברדה
    27/05/2008

שלום לך
    אני לא מכיר מולטי ויטמין שיש בו 1000 מ"ג של סידן המולטי ויטמין עם המינון הגבוה ביותר של GNC הוא מולטי ויטמין לנשים שבשני טבליות יש 500 מ"ג של סידן שרובו סידן ציטראט מלאט.
    צריך לקרוא היטב את הרכיבים אם הם לשני טבליות או לטבליה אחת.
    כמו כן סידן בכמות של 1000 מ"ג בבת אחת קשה לו להיספג בגוף.
    כך שאני ממליץ לך לקרוא שוב את הרכיבים ולבדוק כמה סידן יש בטבילה אחת(באנגלית בדר"כ רושמים את המינון היומי המומלץ ובעברית מצינים את הכמות לפי טבליה אחת).

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו