מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד!!חסוי!!!!!!!!!01/06/2008
שלום אני בן 15 וחצי ואני מתאמן שנתיים בחדר כושר לפיתוח גוף... אפשר לציין שיש לי מבנה גוף מחוטב אני מטר 84 מפותח אבל לפעמים אחרי אימון חייבים לקחת חלבונים מין הסתם אז אני רציית לשאול אם אפשר לקחת תוסף מזון כי נמאס לי לאכול כבר טונה ביצים בשר וכאלה למרות שאני מגוון ולא תמיד יוצא לי לחזור הביתה לאכול אחרי אימון ואז כל ההתאמצות לא שווה בעצם ולדגעתי יותר עדיף לקחת תאבקה ישר אחרי אימון אז השאלה שלי אם כדאי לי לקנות אבקה מהמאמן שלי שדרך אגב מביא גם לבן שלו אבקת קורטאים למסת שריר ...אנא לענות לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים
איציק ברדה02/06/2008שלום לך
ראשית בגלל גילך הצעיר הייתי ממליץ לך להיועץ עם דיאטן/נית העוסקים בתחום הספורט,ישנם חלבונים באבקה היכולים לסייע לך לשמור על מסת שריר אתה צריך לעשות חישוב של משקל גוף כפול 0.9 כך תדע כמה חלבונים אתה צריך ביום.(זאת במידה ואתה בריא ואין לך בעית כליות)
לגבי האבקה מהמאמן בחדר כושר צריך לבדוק :שיש לה יבואן רשוםבארץ ובמשרד הבריאות,שיש למוצר תוקף ומדבקת רכיבים בעברית.
ממולץ חלבון מי גבינה איזולייט (אלה אם אתה רגיש למוצרי חלב).
הייתי ממליץ לך לבדוק בחנויות המוכרות חלבונים ליפני שאתה קונה מהמאמן.
(בגילך לא הייתי ממליץ על תוסף קראטין כמו שהמאמן נותן לבן שלו).
אבקת חלבון שאני ממליץ היא אבקת חלבון PM המשתחררת לאט ובכך משפרת את ספיגת החלבון בגוף.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)