מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים בגיל 50יופה09/06/2008
אני ובעלי בני חמישים , ואני מבקשת מידע לגבי ויטמינים מומלצים בגיל הזה לנשים ולגברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין לגיל 50
איציק ברדה10/06/2008שלום לך
לחברת GNC יש מולטי ויטמין היכול לסייע לשניכם ולתת השלמה תזונתית מלאה,המולטי ויטמין נקרא פלטיניום והוא מכיל את כל הויטמינים והמינרלים המומלצים לגיל 50 גם לגברים וגם לנשים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדפה של מוצרי gnc
בלה דרור14/06/2008למר ברדה שלום! שאלתי ,כמומחה,מדוע אתה ממליץ לאנשים רק את מוצרי gnc' ואינך מאפשר לאנשים לבחור תוסף תזונה וויטמינים מאת חברות טובות אחרות,האם איין בכך מגמתיות מכוונת...... אני מאוד נהנית וממליצה על מוצרי תוספי התזונה והויטמינים של חברת pharmanex\ניו סקין, לאחרונה נעשו מחקרים רפואים בלתי תלויים,ובאופן חד משמעי המליצו על מוצרי תוספי התזונה של חברת pharmanex . אודה על תגובתך בלה דרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי תזונה של GNC
איציק ברדה16/06/2008שלום לך
ראשית אם תבדקי את כל תשובותי לא שללתי אף חברה,חברות שאני לא מכיר אני נותן לציבור הקוראים להחליט בעצמם.
אני משמש כ 12 שנה כמנהל הדרכה ורישום מוצרים ב חברת GNC ואני לא מסתיר זאת זה רשום מתחת לשם שלי בכניסה לאתר.
מוצרי GNC נבדקים ב 150 בדיקות איכות כולל אנליזה לכל מוצר שמגיע לישראל ואני בודק מוצר מוצר לפי האנליזה כך שאת המוצרים של GNC אני מכיר הייטב לכן אני יכול להמליץ עליהם בלב שקט.
אם את חושבת שמוצרי pharmanex מתאימים לשאלות של קוראי הפורום את מוזמנת להמליץ.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקור הוויטמינים המועדף
ל.22/06/2008שלום, קראתי לא פעם ולא פעמיים את דבריהם של אנשי מקצוע (דיאטנים קליניים) שכתבו שמי שתזונתו מאוזנת ומגוונת - עדיף שיסתפק בוויטמינים מתזונתו ולא יצרוך תוספי ויטמינים, כי גופו של אדם כנ"ל יודע ומסוגל להתמודד היטב, באמצעות תזונתו, עם בעיות הקשורות במאזן הוויטמינים בגופו, בעוד שצריכת תוספים עלולה דווקא לשבש את כושר התמודדותו הנ"ל. אנא התייחסותך. תודה. ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)