צריך עזרה בקשר לעליה במישקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה בקשר לעליה במישקל
    מתן
    13/06/2007

שלום אני רוצה מאוד לעלות במישקל וליפני כמה ימים ירדתי לעיר והלכתי לחנות טבע.... כבר אמרתי באתר ... שפעם ניסיתי אבקת חלבון סויה .... ואבקת חלבון גבינה ... והם גרמו לי להופעת כמה פצעים בפנים והפסקתי כדי שלא יחמיר.... וליפני כמה ימים לקחתי אומץ.. ירדתי לחנות טבע בעיר.. ואמרתי לו אני רוצה לעלות במישקל בלי שיופיעו לי פצעים בפנים.. אמר לי בסדר ונתן לי חומצות אמינו 1500מ'ג של חברת NATURE'S BEST הכשיו רציתי לישאול אם זה יעלה אותי במישקל או שהרוקח סתם אמר לי....... ? בבקשה תעזרו לי... ואם זה באמת לא יגרום לי לפצעים בפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עליה במשקל

איציק ברדה
    14/06/2007

שלום לך
    לחומצות האמינו תפקיד חשוב בבנית השררים בגוף,אך חומצות אמינו לא מכילים קלוריות ובשביל לעלות במשקל אתה צריך תוספת קלורית.
    לכן אתה צריך לחפש תוספי תזונה בעלי ערך קלורי.
    אני ממליץ לך במקום לבזבז כספים לגשת לקופת חולים ולבקש להתיעץ עם דיאטנית שתוכל לעזור לך לבנות תפריט היכול לסייע לך לעלות במשקל וזאת על פי נתוניך האישיים.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו