מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה בקשר לעליה במישקלמתן13/06/2007
שלום אני רוצה מאוד לעלות במישקל וליפני כמה ימים ירדתי לעיר והלכתי לחנות טבע.... כבר אמרתי באתר ... שפעם ניסיתי אבקת חלבון סויה .... ואבקת חלבון גבינה ... והם גרמו לי להופעת כמה פצעים בפנים והפסקתי כדי שלא יחמיר.... וליפני כמה ימים לקחתי אומץ.. ירדתי לחנות טבע בעיר.. ואמרתי לו אני רוצה לעלות במישקל בלי שיופיעו לי פצעים בפנים.. אמר לי בסדר ונתן לי חומצות אמינו 1500מ'ג של חברת NATURE'S BEST הכשיו רציתי לישאול אם זה יעלה אותי במישקל או שהרוקח סתם אמר לי....... ? בבקשה תעזרו לי... ואם זה באמת לא יגרום לי לפצעים בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל
איציק ברדה14/06/2007שלום לך
לחומצות האמינו תפקיד חשוב בבנית השררים בגוף,אך חומצות אמינו לא מכילים קלוריות ובשביל לעלות במשקל אתה צריך תוספת קלורית.
לכן אתה צריך לחפש תוספי תזונה בעלי ערך קלורי.
אני ממליץ לך במקום לבזבז כספים לגשת לקופת חולים ולבקש להתיעץ עם דיאטנית שתוכל לעזור לך לבנות תפריט היכול לסייע לך לעלות במשקל וזאת על פי נתוניך האישיים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)