מחסור במינרלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור במינרלים
    רוני
    10/07/2008

שלום רב, לפני כ-3 חודשים, אובחנה אצלי בעיה של מחסור חמור במגנזיום שהתבטא בכל התופעות האפשריות כולל עלייה בלחץ הדם, מחסור זה נבע מתזונה לא נכונה לאורך שנים. התחלתי ליטול תוסף מגנזיום ואכן התופעות הצטמצמו. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש תופעות של מחסור בסידן. ידוע לי שסידן ומגנזיום 'מתחרים' זה בזה. כיצד ניתן לאזן במהירות את הסידן והמגנזיום ? מהם המינונים המתאימים ? ומהי התזונה הנכונה למצב כזה? יש לציין שאני נוטלת אומניום לנשים של 'סולגאר' האם יש צורך להוסיף מולטי ויטמנים? מולטי מינרלים ואיזה? אודה לתשובתך, רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור במינרלים

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    11/07/2008

שלום רוני
    בבעייתך עכשיו עדיף באמת להפריד בין הסידן למגנזיום שזה אומר לקחת מגנזיום בבוקר לפני האווכל ואת הסידן יחד עם ויטמין D יש ליטול בלילה לפני השינה
    אין צורך ליטול מולטי מינרל
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - יש לי שאלה נוספת

רוני
    11/07/2008

לבועז שלום, לא ציינת באיזה מינון. אודה לתשובתך, רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו