שאלה נוספת על תשובתך - מחסור במינרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת על תשובתך - מחסור במינרל
    רוני
    14/07/2008

שלום רב, לפני כ-3 חודשים, אובחנה אצלי בעיה של מחסור חמור במגנזיום שהתבטא בכל התופעות האפשריות כולל עלייה בלחץ הדם, מחסור זה נבע מתזונה לא נכונה לאורך שנים. התחלתי ליטול תוסף מגנזיום ואכן התופעות הצטמצמו. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש תופעות של מחסור בסידן. ידוע לי שסידן ומגנזיום 'מתחרים' זה בזה. כיצד ניתן לאזן במהירות את הסידן והמגנזיום ? מהם המינונים המתאימים ? ומהי התזונה הנכונה למצב כזה? יש לציין שאני נוטלת אומניום לנשים של 'סולגאר' האם יש צורך להוסיף מולטי ויטמנים? מולטי מינרלים ואיזה? אודה לתשובתך, רוני השאלה הנוספתבהמשך לתשובתך - באיזה מינון לקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מינרלים

איציק ברדה
    14/07/2008

שלום לך
    אומניום הוא מולטי ויטמין לכן אין לך צורך להוסיף מולטי ויטמין נוסף.
    את צריכה תוסף סידן אני ממליץ על קלצימט זהו סידן ציטראט בתוספת חומצה מאלית מתפוח עץ המסייעת לספיגת הסידן בגוף ובתוספת מינרל המגנזיום וויטמין D ביחס מתאים.
    המגנזיום נמצא בעיקר במזונות כירקות עליים ירוקים, דגנים מלאים (בעיקר בקליפתם), קטניות, אגוזים, שקדים, בננה ושוקולד מריר. המוצרים שדלים במגנזיום הם בשר, דגים, דגנים ללא קליפה ומוצרי חלב.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רוני
    14/07/2008

מה המינון המתאים של כל אחד מהם? תודה, רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו